Αστρολογική επικαιρότητα, 18/12: Μόνο 160 τα «ΝΑΙ» στην πρώτη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου

Το αποτέλεσμα της Α' Ψηφοφορίας για Εκλογή Προέδρου και οι απειλές χάκερ στη Sony Pictures για την προβολή της ταινίας «The Interview»

Αστρολογική επικαιρότητα, 18/12: Μόνο 160 τα «ΝΑΙ» στην πρώτη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας: Μικρή «ψαριά» τα 160 «Ναι» στο πρόσωπο του Στ. Δήμα

Σε εκλογικό συναγερμό! Το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00 «παίχτηκε» η πρώτη πράξη για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η κυβέρνηση είχε ορίσει ένα «πλαφόν» από 163 έως 167 «ΝΑΙ», στην υποψηφιότητα του Στ. Δήμα, που θα της έδινε ένα ισχυρό κίνητρο πως η υποψηφιότητα και τα επιχειρήματα στήριξης αυτής έχουν κάποια δυναμική. Η ψηφοφορία ανέδειξε 160 «ΝΑΙ», 135 «ΠΑΡΩΝ» και 5 απόντες. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, φέρεται να μην δέχεται τις υποδείξεις για μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού (τύπου Παπαδήμου) και δείχνει αποφασισμένος να το πάει μέχρι το τέλος. Καθίσταται σαφές ότι τα 160 «Ναι» στον Σταύρο Δήμα κρίθηκαν ως λιγότερα του αναμενόμενου ακόμη και από γαλάζιους βουλευτές (Ντόρα Μπακογιάννη, Κυριάκο Μητσοτάκη) ενώ προβληματισμένα εμφανίζονται στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος. Και οι τρεις προαναφερθέντες ζήτησαν την ανάληψη πρωτοβουλιών από Σαμαρά και Βενιζέλο. Αίσθηση προκάλεσε το «πάρων» του Ανεξάρτητου Βουλευτή Π. Μελά που αν και είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα στήριζε την υποψηφιότητα Στ. Δήμα, εντούτοις δεν το έπραξε αλλά είναι προς θετική κατεύθυνση να το πράξει στις δυο επόμενες ψηφοφορίες όπως δήλωσε. Η επόμενη ψηφοφορία έχει ορισθεί για τις 23 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Την μέρα διεξαγωγής της πρώτης ψηφοφορίας (17/12) είχαμε σε κοσμικό επίπεδο τον Ήλιο (πρόσωπο, προβολή) να έχει απομακρυνθεί από την ευεργετική επιρροή του Δία (γενική – πλατιά αποδοχή) καθότι προ ημερών γύρισε ανάδρομος ενώ η παρουσία της Σελήνη στον Σκορπιό υποδηλώνει πολιτικές ψυχο-μετρήσεις, ανάγκη αναζήτησης ευρηματικών λύσεων αλλά και «σιωπηρά μηνύματα με βαθύτερο νόημα».

ΗΠΑ: Ακυρώνεται η πρεμιέρα της ταινίας «The Interview» λόγω hacking απειλής

Ιντερνετική απειλή ή διαφημιστικό τρυκ! Η αμερικανική εταιρεία παραγωγής ταινιών Sony Pictures ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ακύρωσε την προγραμματισμένη για την ημέρα των Χριστουγέννων προβολή της ταινίας «The Interview» μετά από απειλές χάκερ και την απόφαση πολλών κινηματογραφικών αιθουσών να μην προβληθεί η ταινία. Το μεγάλο αμερικανικό κινηματογραφικό στούντιο εκφράζει επίσης τη «βαθιά θλίψη του για αυτή την ξεδιάντροπη προσπάθεια να κατασταλεί η διανομή της ταινίας, καθώς και στη διαδικασία να γίνει ζημιά στην εταιρεία». Η ταινία είναι μια παρωδία φανταστικού σεναρίου όπου η αμερικανική CIA προσλαμβάνει δυο δημοσιογράφους οι οποίοι με το πρόσχημα της συνέντευξης μεταβαίνουν στη Βόρεια Κορέα για να δολοφονήσουν τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν. Οι «απειλές» προς τη Sony Pictures πραγματοποιήθηκαν με τον Ουρανό (τεχνολογία, υπολογιστές, διαδίκτυο) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (μυστικά, απειλή) σε κοσμικό επίπεδο. Από την άλλη η παρουσία του Ποσειδώνα (υπερβολή, διαφημιστικά τρυκ) στην 5η μοίρα (αντιστοιχία ζωδίου Λέοντα καθότι 5η μοίρα =5ο ζώδιο) άρα σε μοίρα που λειτουργεί ως έξαρση δείχνει ότι μπορεί να είναι τρυκ για να πάρει μια καλύτερη θέση η ταινία στο box-office.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved