Αστρολογική επικαιρότητα, 17/12: Το ρούβλι κατρακυλάει και προκαλεί ανησυχία στον Πούτιν

Η ελεύθερη πτώση του Ρώσικου νομίσματος και ο διάλογος Τσίπρα-Βενιζέλου που ήρθε στο φως!

Αστρολογική επικαιρότητα, 17/12: Το ρούβλι κατρακυλάει και προκαλεί ανησυχία στον Πούτιν

Το ρωσικό ρούβλι καταρρέει - σε δεινή θέση ο Πούτιν

Τα προεόρτια του Κρόνου στον Τοξότη! Το ρούβλι υποχώρησε χτες (16/12) κατά περίπου 8% απέναντι στο ευρώ και το δολάριο, πέφτοντας σε πρωτοφανή επίπεδα, λίγη ώρα αφότου η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας ανακοίνωσε δυσοίωνες προβλέψεις για τη ρωσική οικονομία για το επόμενο έτος. Το Ρωσικό νόμισμα, που βρισκόταν ήδη σε ελεύθερη πτώση, έπεσε ακόμη χαμηλότερα και η ισοτιμία του έναντι του ευρώ διαμορφώθηκε στα 78 ρούβλια (από 72,28 που ήταν το βράδυ της Κυριακής) και έναντι του δολαρίου στα 63 ρούβλια (από 58,18). Η Κεντρική Τράπεζαανακοίνωσε ότι θεωρεί πολύ πιθανόν οι δείκτες οικονομικής ανάπτυξης να βρεθούν σε αρνητικό έδαφος κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015. Ενδέχεται μάλιστα η οικονομία να συρρικνωθεί κατά 4,5% μέσα στο επόμενο έτος εάν η τιμή του πετρελαίου πέσει κατά μέσο όρο στα 60 δολάρια το βαρέλι και διατηρηθεί σε αυτό το επίπεδο. Όπως έχουμε γράψει και στις Οικονομικές προβλέψεις για το έτος 2015 περιμένουμε ένα παγκόσμιο χρηματιστηριακό κραχ. Αυτές είναι οι πρώτες ενδείξεις και ο Κρόνος, φανταστείτε, δεν έχει εισέρθει στον Τοξότη. Ο Πούτιν αυτή την περίοδο έχει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη από διέλευση τον Κρόνο (περιορισμός) στην ακμή του 2ου οίκου (οικονομικά) και αυτό δείχνει τα οικονομικά ζητήματα που ανακύπτουν. Αναμένουμε άμεση και σκληρή αντίδραση λόγω ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει στο ωροσκόπιο του τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, όψη που δείχνει δυναμική διαχείριση κρίσεων.

*Ο Βλαδίμηρος Πούτιν είναι γεννημένος 7 Οκτωβρίου 1952

Αγόρι μου, με το που αναλάβεις θα σε γ....σουν...

Μια στιχομυθία αν μη τι άλλο ιστορική! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εφημερίδας πανελλαδικής κυκλοφορίας στην συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο ειπώθηκε αυτή η κουβέντα μόλις έκλεισαν οι πόρτες. Πάντα με σημείο αναφοράς το ρεπορτάζ φέρεται να έλαβε χώρα η παρακάτω στιχομυθία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να προσπαθεί να «νουθετήσει» τον Αλ. Τσίπρα. Ο διάλογος είναι ο κάτωθι:

- Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκ@@@; Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή.

- Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκ@@@; Θα τα καταφέρουμε έτσι που να μη χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά.

- Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γαμ@@@@@ με το που θα αναλάβεις.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος διαθέτει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον γενέθλιο Ερμή (επικοινωνία) στον Αιγόκερω (σοβαρότητα, επιβολή) σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Δία (υπερβολή) στον Ζυγό (διπλωματία) αλλά και σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (μπλόφα). Στην παρούσα περίοδο ο διελαύνων Ουρανός (ανατροπή, διαδικασία μετάδοσης μηνυμάτων και αντίδραση) είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη (μαχητικότητα) ο οποίος δέχεται και τετράγωνο από τον Πλούτωνα (αποσύνθεση) από διέλευση. Άραγε πόση δόση αληθείας κρύβουν τα λόγια αυτά; Τι ξέρει ο Ευ. Βενιζέλος που εμείς αγνοούμε; Περισσότερα θα μάθετε στο newsbomb.gr

*Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι γεννημένος 1 Ιανουαρίου 1957

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved