Αστρολογική επικαιρότητα, 11/12: Οι καταγγελίες του Κασιδιάρη φέρνουν νέες πολιτικές αναταράξεις

Το ηχητικό ντοκουμέντο που φαίνεται να καίει το Σαμαρά και η αστρολογική επιβεβαίωση για την εισαγωγή του Χ. Μαρκογιαννάκη στο νοσοκομείο

Αστρολογική επικαιρότητα, 11/12: Οι καταγγελίες του Κασιδιάρη φέρνουν νέες πολιτικές αναταράξεις

Οι καταγγελίες Κασιδιάρη για Σαμαρά, το ηχητικό ντοκουμέντο και το ενδεχόμενο της πτώσης της κυβέρνησης

Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας! Την παρέμβαση στη Δικαιοσύνη του ίδιου του Πρωθυπουργού, προκειμένου να φυλακιστούν χρυσαυγίτες βουλευτές, κατήγγειλε ο προφυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη ηχητικής συνομιλίας στο διαδίκτυο, στην όποια όπως ισχυρίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς δίνει εντολή σε δικαστικό λειτουργό να κανονίσει την προφυλάκιση των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα) και συγκεκριμένα λέγοντας: «Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γα@@@». Οι ισχυρισμοί του Ηλία Κασσιδιάρη έχουν δημιουργήσει τεράστια αναστάτωση στο πολιτικό σκηνικό και μάλιστα σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο, καθώς αφήνουν την αίσθηση αφενός της εξωθεσμικής παρέμβασης του πρωθυπουργού και αφετέρου κατασκοπικών κινήσεων για την παρακολούθησή του. Η υπόθεση με τις καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη είναι πολύ σοβαρή και όπως γίνεται αντιληπτό μπορεί να πυροδοτήσει στα άκρα την πολιτική σταθερότητα και να φέρει ακόμα και την πτώση της κυβέρνησης σε μια ήδη ταραγμένη πολιτικά και κοινωνικά περίοδο. Στα Σεληνιακά φαινόμενα του Δεκεμβρίου γράφουμε ότι αυτό τον μήνα «θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αλλά και σκάνδαλα που θα αποδείξουν, πέρα πάσης αμφιβολίας, πως κάτι βρωμάει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας». Και η συγκεκριμένη υπόθεση αυτό υποδεικνύει... Τα σενάρια για το τι μπορεί να επακολουθήσει είναι διάφορα, ωστόσο δεν αποκλείεται όπως επίσης έχουμε αναφέρουμε στο ίδιο άρθρο «Αποδείξεις να γκρεμίσουν τις όποιες αμφιβολίες για ένα ζήτημα ή σκάνδαλο.» και «προβλήματα με κάποιον "πολιτικό προϊστάμενο" ή στέλεχος να οδηγήσουν ακόμα και στην πτώση ή τη συντριβή της κυβέρνησης.».

Διαβάστε επίσης:

Κατασκοπικά παιχνίδια με επίκεντρο τον Σαμαρά

Αστρολογική επιβεβαίωση: Εισαγωγή του Χρ. Μαρκογιαννάκη σε νοσοκομείο

Υπέστη επεισόδιο υπερκοιλιακής ταχυκαρδίας! Στο άρθρο με τίτλο «Οι χρησμοί Δεκεμβρίου για την Ελλάδα» γράφουμε πως ο προοδευμένος Ουρανός, στον χάρτη της Μεταπολίτευσης, δείχνει ότι θέμα υγείας ίσως προκύψει σε πολιτικό πρόσωπο. Και πράγματι, σε ιδιωτικό νοσοκομείο εισήχθη για νοσηλεία ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μετά από έντονη αδιαθεσία που παρουσίασε αργά το απόγευμα της Τρίτης, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στη Βουλή. Οι γιατροί πρότειναν την εισαγωγή του αντιπροέδρου της Βουλής προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις καθώς διαπιστώθηκε αρρυθμιολογικό πρόβλημα. Ο βουλευτής της ΝΔ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση υπέστη υπερκοιλιακή ταχυκαρδία λόγω έντονου στρες. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής τελικώς βγήκε χθες από το νοσοκομείο και ευχαρίστησε όλους όσους έδειξαν με κάθε τρόπο την συμπαράστασή τους.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved