Αστρολογική επικαιρότητα, 6/12: Το διήμερο που διανύουμε μυρίζει μπαρούτι!

Η επέτειος του θανάτου του Αλ. Γρηγορόπουλου, η επίσκεψη Νταβούτογλου, η ψήφιση του προϋπολογισμού και η ζωή του Αγίου Νικολάου

Αστρολογική επικαιρότητα, 6/12: Το διήμερο που διανύουμε μυρίζει μπαρούτι!

Τα Δεκεμβριανά του 2008 μπορεί να επαναληφτούν

Έσπειρες την κακία, θα θερίσεις την αδικία! Η αστυνομική δύναμη της Αττικής από τη Παρασκευή βρίσκεται σε διαρκή επιφυλακή ενώ ήδη έχει εκδοθεί από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής απόφαση απαγόρευσης συναθροίσεων και πορειών από τις 06.00 της Παρασκευής έως τις 15.00 του Σαββάτου με το αιτιολογικό της επίσκεψης του τούρκου πρωθυπουργού, Αχμέτ Νταβούτογλου. Σήμερα, όμως Σάββατο 6/12 έχουμε και την επέτειο του θανάτου του Αλ. Γρηγορόπουλου. Παράλληλα, την Κυριακή έχουμε την ψήφιση του προϋπολογισμού και πορείες προς την Βουλή ενώ το όλο σκηνικό του διημέρου μυρίζει «μπαρούτι». Ο διελαύνων Ήλιος (θέληση, κίνητρο) είναι επάνω στον προοδευμένο Άδμητο του αστρολογικού χάρτη της Ελλάδας, όψη που δείχνει το σταμάτημα μιας κατάστασης ή απώλειες που σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Επίσης, ο προοδευμένος Άρης (δράση) είναι επάνω στον γενέθλιο Βουλκάνους (γεγονότα μεγάλης έκτασης, μεγάλη έκρηξη) της Ελλάδος δείχνοντας έκρυθμες καταστάσεις ή γεγονότα βίας. Το καζάνι ίσως «εκραγεί».

<*Ο αστρολογικός χάρτης της Μεταπολίτευσης είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Του Αγίου Νικολάου! Γιορτάζει ο προστάτης των ναυτικών!

Πάτερ ιεράρχα Νικόλαε, πρέσβευε Χριστώ τω Θεώ σωθήναι τας ψυχάς ημών! Ο Άγιος Νικόλαος γεννήθηκε στα Πάταρα της Λυκίας (σημερινό Γκελεμίς Τουρκίας) από γονείς ευσεβείς και πλούσιους και έτυχε επιμελημένης μόρφωσης. Αφού μοίρασε την περιουσία του στους φτωχούς, χειροτονήθηκε ιερέας και αγωνίστηκε για τη διάδοση της χριστιανικής πίστης, προστατεύοντας συγχρόνως κάθε αδύνατο, πάσχοντα ή αδικούμενο. Εκοιμήθη εν ειρήνη στις 6 Δεκεμβρίου του 343. Μετά την κοίμησή του ονομάστηκε «μυροβλύτης», επειδή τα λείψανά του άρχισαν να αναβλύζουν άγιο μύρο. Στον Άγιο Νικόλαο αποδίδονται και πολλά θαύματα. Με βάση την ημερομηνία που έχουμε «αλιεύσει» από το διαδίκτυο, ο Άγιος, τόσο της Ορθόδοξης όσο και της Καθολικής Εκκλησίας, διέθετε στον αστρολογικό του χάρτη τον Ήλιο (προσωπικότητα) στους Ιχθύες (πνευματικότητα, φιλανθρωπία) σε όψη τρίγωνου με τον Πλούτωνα (βαθιά πιστεύω) στον Σκορπιό (εμμονή, επιμονή και προσπάθεια) ενώ ο γενέθλιος Ποσειδώνας (θεραπεία, θαύμα, υπέρβαση) είναι σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό (το κάρμα, το πλήθος). Η χάρη του Αγίου να μας προστατεύει όλους διότι αυτές τις στιγμές μόνο στον Θεό μπορούμε να στηριζόμαστε.

*Η βιογραφία του Αγ. Νικολάου αναφέρει πως γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου του 270 μ.Χ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved