Αστρολογική επικαιρότητα, 4/12: Ο δεύτερος, πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο είναι άνεργος!

Ο Ρικ Ρόσνερ που παρά το δείκτη νοημοσύνης του στο 192 παραμένει άνεργος και η «πρόταση» για την βασική σύνταξη στα 320 ευρώ

Αστρολογική επικαιρότητα, 4/12: Ο δεύτερος, πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο είναι άνεργος!

Ο Νο2 πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο... δεν εργάζεται

Και δεν ζει Ελλάδα! Ο Ρικ Ρόσνερ, ο δεύτερος πιο έξυπνος άνθρωπος παγκοσμίως με δείκτη νοημοσύνης 192, αποκάλυψε ότι παρά την προσπάθεια του να διατηρήσει τη ψυχική και σωματική του κατάσταση παίρνοντας 38 χάπια την ημέρα είναι άνεργος! Ο Ρόσνερ σε καθημερινή βάση παίρνει χημικά συμπληρώματα και επισκέπτεται πέντε γυμναστήρια αλλά παρόλα αυτά δεν εργάζεται. Το μόνο πράγμα που κάνει εκτός από το να κρατά σε «φόρμα» τη ψυχοσωματική του κατάσταση είναι η συγγραφή ενός βιβλίου με τα απομνημονεύματά του. Σε αυτό αποκαλύπτει ότι «Η απελπισία ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα» ήταν η αιτία που ξεκίνησε να κάνει τεστ νοημοσύνης ενώ την προσωπικότητά του την αποκαλεί «βασανιστική». Ο Ρικ Ρόσνερ έχει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον Ερμή (νους, επικοινωνία) στον Κριό (πρωτιά) σε ένα «περίεργο» τρίγωνο με τον Δία (επέκταση) στον Αιγόκερω (θέση πτώσης του Δία ) όψη που δείχνει ένα μυαλό το οποίο δεν το «αξιοποιεί».

*Ο Ρικ Ρόσνερ είναι γεννημένος στις 2/5/1960

Η σύνταξη στα 320€ με «πρόταση» της κυβέρνησης ή κρυφή συμφωνία;

Προαναγγελία ενός προδιαγεγραμμένου σοκ! Ο πρώην υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρομάνης αποκάλυψε ότι η τρόικα απαιτεί 22 μέτρα στη συζήτηση που έχει με την κυβέρνηση και σχολίασε ότι: «το πιο σκληρό είναι η οριζόντια μείωση των συντάξεων, που έρχεται, αν αποδεχθούμε αυτά τα μέτρα». Στον αντίποδα ο Α. Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως το επίμαχο mail με τις προτάσεις που απέστειλε η κυβέρνηση στην τρόικα στις 29/11 «κατεβάζει» την κύρια σύνταξη από τα 487 ευρώ στα 320 ευρώ. Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο, με την ίδια απόφασή της δεσμεύεται ότι θα καταργήσει το ΕΚΑΣ για όσους συνταξιοδοτούνται με την κατώτατη σύνταξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα γίνεται με τον διελαύνοντα Ουρανό (ξαφνικά γεγονότα, σοκ) στον Κριό (με φούρια) κυβερνήτη του 8ου οίκου (συντάξεις) του αστρολογικού χάρτη της Μεταπολίτευσης σε τετράγωνο με τον Κρόνο (άτομα προχωρημένης ηλικίας). Παράλληλα ο Ερμής από διέλευση (επικοινωνία) είναι σε σύνοδο με το γενέθλιο Ποσειδώνα (εξαπάτηση) της Ελλάδας, κι ως εκ τούτου η εφαρμογή τους στο ελάχιστο σηματοδοτεί έναν οικονομικό Αρμαγεδδώνα.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι 24/7/1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved