Αστρολογική επικαιρότητα, 27/11: Αδιέξοδες οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα

Το ναυάγιο της διαπραγμάτευσης με την Tρόικα στο Παρίσι και η δημοπράτηση του βραβείου Νόμπελ του Τζέιμς Γουάτσον, λόγω οικονομικών δυσχεριών του

Αστρολογική επικαιρότητα, 27/11: Αδιέξοδες οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα

Από το «ταγκό στο Παρίσι» στο ναυάγιο της διαπραγμάτευσης

Νέα μέτρα ή εκλογές! Η συνάντηση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας με την Tρόικα δεν κατέληξε σε συμφωνία και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών και τηλεδιασκέψεων. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η συνάντηση του Παρισιού δεν κατέληξε σε συμφωνία αν και υπήρξε σύγκλιση σε πολλά θέματα, κυρίως λόγω της στάσης του ΔΝΤ που επιμένει στις θέσεις του για το δημοσιονομικό κενό του 2015. Πίσω από αυτή την στάση διαβλέπουν την πρόθεση του ΔΝΤ να μην αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα και από την Ευρώπη. Ζητούν μειώσεις στις συντάξεις ή αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ενώ δυο επιπλέον αγκάθια είναι το δημοσιονομικό κενό και η «παράταση» του μνημονίου. Οι της κυβέρνησης εκτιμούν πως είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι αδύνατον, να περάσουν τα μέτρα αυτά από τον Κοινοβούλιο. Ο διελαύνων Κρόνος (δυσκολίες- παύση) σε τετράγωνο με τον Άρη (δράσεις – εργασίες) συγκυβερνήτη του 10ου (κυβερνώντες) στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας (Μεταπολίτευσης) δείχνει ότι οι πιέσεις που δέχεται η κυβέρνηση από το ΔΝΤ μπορεί να είναι αιτία για να ρίξει τίτλους τέλους στο ως τώρα έργο της. Ως εκ τούτου είναι πιθανόν να δρομολογηθούν εξελίξεις που να έχουν άρωμα... εκλογών.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Μεταπολίτευσης είναι 24 Ιουλίου 1974

Ο «πατέρας» του έλικα του DNA πουλά το Νόμπελ γιατί δεν έχει χρήματα

Πωλείται όπως είναι... κερδισμένο! Ένας από τους τρεις επιστήμονες που ανακάλυψαν τον «έλικα της ζωής», το μόριο του DNA, ο Αμερικανός καθηγητής Τζέιμς Γουάτσον, πρόκειται να πουλήσει σε δημοπρασία του οίκου «Κρίστις» το βραβείο Νόμπελ που πήρε το 1962 για την ιστορική ανακάλυψή του στο Πανεπιστήμιο Κέμπριτζ το 1953. Ο λόγος που οδηγείται σε αυτή την κίνηση ο «πατέρας του DNA» είναι η δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Το Νόμπελ του θα είναι το πρώτο Νόμπελ που θα δημοπρατηθεί, ενόσω ο κάτοχός του είναι ακόμη εν ζωή και αναμένεται να «πιάσει» από 2,5 έως 3,5 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το BBC, καθώς αφορά μια από τις πιο διάσημες ανακαλύψεις στην ιστορία των επιστημών. Μάλιστα, το Νόμπελ του στενού συνεργάτη του Φράνσις Κρικ -ο οποίος είχε πεθάνει το 2004- είχε πωληθεί πέρυσι αντί 2,2 εκατ. δολαρίων. Ο ωροσκόπος του Καθηγητή Τζέιμς Γουάτσον (προσωπικότητα) στον Αιγόκερω (καταξιωμένη) αυτήν την περίοδο δέχεται όψη συνόδου από τον διελαύνοντα Πλούτωνα (σε οικονομική ανάγκη – λήψη χρημάτων μέσω άλλων) δείχνοντας την απόφαση να εξαργυρώσει την «αναγνώριση» με χρήμα, δημοπρατώντας το βραβείο Νόμπελ του.

*Ο καθηγητής Τζέιμς Γουάτσον είναι γεννημένος 6 Απριλίου 1928

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved