Αστρολογική επικαιρότητα, 25/11: Θα υπάρξει «γάμος» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Τζάκρη;

Η πιθανή προσχώρηση της Τζάκρη στο ΣΥΡΙΖΑ που είχε προβλεφθεί όπως και το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης από 3 Καθολικούς ιερείς στην Ισπανία

Αστρολογική επικαιρότητα, 25/11: Θα υπάρξει «γάμος» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Τζάκρη;

Θεοδώρα Τζάκρη: Φαίνεται να προσχωρεί στο ΣΥΡΙΖΑ

Βρήκε πολιτική στέγη; Η Θεοδώρα Τζάκρη, η πρώην Υφυπουργός Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που είχε διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ, έπειτα από συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα, έκανε δηλώσεις που δείχνουν ότι προσχωρεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα είπε: «θεωρώ πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη». Επίσης, εμμέσως πλην σαφώς, συντάχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέροντας ότι: «Η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας». Στα Σεληνιακά φαινόμενα του Δεκεμβρίουόσον αναφορά στη Νέα Σελήνη σε σχέση με την Ελλάδα γράφουμε ότι: «Ο Ωροσκόπος μιλά για έναν επικείμενο πολιτικό γάμο» κι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει! Η Θεοδώρα Τζάκρη ξεκινά αυτή την «άτυπη πολιτική μεταγραφή» με τον διελαύνοντα Κρόνο στον Σκορπιό να ενεργοποιεί στο ωροσκόπιο της την γενέθλια αντίθεση μεταξύ Κρόνου –Ποσειδώνα δείχνοντας διάψευση προσδοκιών σε ζητήματα καριέρας. Ως εκ τούτου, είναι μια κίνηση που κατά την γνώμη μου τα αποτελέσματα δεν θα την ικανοποιήσουν.

*Η Θεοδ. Τζάκρη είναι γεννημένη 14 Σεπτεμβρίου 1970

Αστρολογική επιβεβαίωση: Μεγάλο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στην Ισπανία από τρεις καθολικούς ιερείς

Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά! Άλλη μια αστρολογική επιβεβαίωση είναι γεγονός. Συγκεκριμένα στα Σεληνιακά φαινόμενα του Δεκεμβρίου είχαμε γράψει στην παράγραφο με τίτλο «Μια πρώτη εκτίμηση - Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα» ότι η Νέα Σελήνη στις 22/11 υποδεικνύει «δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με εκκλησιαστικούς λειτουργούς» και ότι η εμπλοκή του Ποσειδώνα στη Νέα Σελήνη δείχνει «εξαφανίσεις, απαγωγές, ασέλγειες...». Σε αυτά τα πλαίσια, λοιπόν, ξέσπασε μεγάλο σκάνδαλο στην Ισπανία με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τρεις καθολικούς ιερείς και έναν πολίτη, οι οποίοι έχουν συλληφθεί. Οι αποκαλύψεις έγιναν με αφορμή το γράμμα ενός πολίτη προς τον Πάπα Φραγκίσκο, με το οποίο εξηγούσε στον Ποντίφικα ότι είχε κακοποιηθεί όταν ήταν παπαδοπαίδι. Η Υπουργός Εσωτερικών της Ισπανίας επιβεβαίωσε το συμβάν αλλά δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία, αφού υπάρχει προανάκριση σε εξέλιξη. Σημειώνεται, ότι στο θύμα τηλεφώνησε προσωπικά ο Πάπας Φραγκίσκος για να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους της Εκκλησίας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved