Αστρολογική επικαιρότητα, 23/11: Ποιος χυμός κάνει τα σουβλάκια να μην παχαίνουν;

Οι έρευνες του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια και οι παροχές που υπόσχεται ο Μπερλουσκόνι στους ηλικιωμένους προκειμένου να επιστρέψει στην εξουσία

Αστρολογική επικαιρότητα, 23/11: Ποιος χυμός κάνει τα σουβλάκια να μην παχαίνουν;

Ο θαυματουργός χυμός που εξουδετερώνει τα λιπαρά

Φάτε άφοβα, «καθαρίζει» η Φύση! Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια διαπίστωσαν ότι ο χυμός από γκρέιπφρουτ (χωρίς πολτό) είναι πιο αποτελεσματικός από το νερό στη διατήρηση του βάρους έπειτα από την κατανάλωση ενός γεύματος με πολλά λιπαρά. Κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό, ύστερα από ένα πείραμα που έκαναν σε ποντίκια: Χώρισαν τα πειραματόζωα σε έξι υποομάδες και τους έδιναν συγκεκριμένη ποσότητα λιπαρών και συνολικών θερμίδων για 100 ημέρες. Έπειτα από κάθε «γεύμα» τους έδιναν είτε χυμό από γκρέιπφρουτ διαλυμένο σε νερό (σε διαφορετικές συγκεντρώσεις) ή σκέτο νερό. Όσα ποντίκια κατανάλωναν τα περισσότερα λιπαρά και έπιναν στη συνέχεια το χυμό γκρέιπφρουτ πήραν κατά 18% λιγότερο βάρος και παράλληλα παρουσίασαν σημαντική πτώση στα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα τους σε σύγκριση με τα ποντίκια που έπιναν νερό. Η «ανακάλυψη» αυτή ήρθε στο προσκήνιο με την Αφροδίτη (ομορφιά –λιχουδιές) σε τετράγωνο σε κοσμικό επίπεδο με τον Ποσειδώνα (ψευδαίσθηση - χημεία) που δείχνει την προσπάθεια να «ξεγελάσουμε» την φύση. Τη φύση όμως δεν την ξεγελάς και όποιος χάνει το μέτρο που οδηγεί στην αρμονία που πρεσβεύει, δεν μπορεί να διαφύγει από την οργή της.

Ο Σίλβιο δίνει τα πάντα όλα για ένα come back στην εξουσία

Είναι μούρλια, είναι τρέλα του Σίλβιο... η μασέλα! Δεσμεύσεις έδωσε σε περίπτωση που επιστρέψει στην εξουσία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με επιστολή του η οποία κοινοποιήθηκε και στους κομματικούς υπεύθυνους της Forza Italia. Στο πλαίσιο του προγράμματός του, σύμφωνα με το οποίο οι ηλικιωμένοι θα πρέπει να ξαναρχίσουν να ενδιαφέρονται για την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα της χώρας τους, ο πρώην Καβαλιέρε υπόσχεται: Αύξηση στα 1000 ευρώ την κατώτατη σύνταξη και κατάργηση του φόρου κληρονομιάς και του φόρου πρώτης κατοικίας. Επίσης θα εξασφαλίζει δωρεάν οδοντοστοιχίες στους ηλικιωμένους, μια επίσκεψη τον μήνα στον κτηνίατρο για τα κατοικίδια ζώα τους, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, αλλά και δωρεάν εισιτήρια για τον κινηματογράφο και για κοντινές διαδρομές με τρένο. Παράλληλα, ο ηγέτης του μεγαλύτερου κόμματος της Κεντροδεξιάς στο τέλος του μήνα πρόκειται να οργανώσει σειρά εκδηλώσεων και πολιτικών πρωτοβουλιών σε όλη την Ιταλία για να προσπαθήσει να ενισχύσει το προφίλ της ιταλικής Κεντροδεξιάς. Ο «καβαλιέρε», όπως τον αποκαλούν έκανε την δήλωση αυτή με τον διελαύνοντα Ήλιο (εγώ) στον Σκορπιό (με πάθος) σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (έμπνευση μα και υπόσχεση) στην Παρθένο (πρόνοια, παροχή). Ο Σίλβιο θέλει να δώσει αλλά δεν είναι πια στο άρμα της εξουσίας.

*Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι γεννημένος 29 Σεπτεμβρίου 1936

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved