Αστρολογική επικαιρότητα, 22/11: Η αποπληρωμή του Allianz Arena της Μπάγερν Μονάχου 16 χρόνια νωρίτερα!

Η Μπάγερν Μονάχου που ξεχρέωσε νωρίτερα το γήπεδό της και το Σουηδικό εφετείο που απέρριψε την προσφυγή του ιδρυτή του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ

Αστρολογική επικαιρότητα, 22/11: Η αποπληρωμή του Allianz Arena της Μπάγερν Μονάχου 16 χρόνια νωρίτερα!

Η Μπάγερν Μονάχου ξεπλήρωσε το γήπεδο της 16 χρόνια νωρίτερα!

Άλλα οικονομικά μεγέθη! Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε αποκάλυψε ότι η Μπάγερν Μονάχου αποπλήρωσε το γήπεδό της, Allianz Arena, 16 ολόκληρα χρόνια νωρίτερα από ό, τι ήταν προγραμματισμένο! «Η Allianz Arena έχει αποπληρωθεί. Μένει μόνο ένα πολύ μικρό ποσό, που δεν έχει πληρωθεί ακόμα για τεχνικούς λόγους. Για την ακρίβεια, το πλάνο ήταν σχεδιασμένο για ορίζοντα 25ετίας, όμως έχουμε αποπληρώσει το στάδιο μόλις σε 9,5 χρόνια χωρίς να πάρουμε ούτε ευρώ επιχορήγησης από την Γενική Κυβέρνηση, την Ομοσπονδία της Βαυαρίας ή τον Δήμο του Μονάχου» δήλωσε με υπερηφάνεια ο παράγοντας της Μπάγερν. Η ομάδα – διαμάντι της Βαυαρίας έχει στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη το μεσοδιάστημα Μεσουράνημα / Άρη (εξέλιξη δράσεων) να ισούται με το μεσοδιάστημα Δία/Απόλλωνα (μεγάλα οικονομικά επιτεύγματα). Γεγονός που δικαιολογεί γιατί η εν λόγω ομάδα έχει 93% πληρότητα στο γήπεδο και τεράστια τηλεοπτικά συμβόλαια.

*Η Bayern Munich ιδρύθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1900

Η Σουηδική δικαιοσύνη απέρριψε την έφεση του Ασάνζ

«Μπλόκο» στην προσφυγή του! Σουηδικό εφετείο απέρριψε την προσφυγή του ιδρυτή του ιστοτόπου WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, να ανακληθεί το ένταλμα σύλληψής του, που είχε εκδοθεί το 2010 τονίζοντας ότι πρέπει να ανακριθεί για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης και βιασμού που τον βαρύνουν, παρότι ο ίδιος τις αρνείται. Ο 43χρονος Ασάνζ βρίσκεται αποκλεισμένος στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο από τον Ιούνιο του 2012 για να αποφύγει την εκτέλεση της απόφασης της βρετανικής δικαιοσύνης να εκδοθεί στη Σουηδία. Εάν εμφανιστεί ενώπιον της, ο ιδρυτής των WikiLeaks φοβάται ότι πιθανόν να εκδοθεί στις ΗΠΑ όπου καταζητείται για τη διαρροή απορρήτων εγγράφων της αμερικανικής διπλωματίας. Ο ιντερνετικός ακτιβιστής Τζούλιαν Ασάνζ έχει από διέλευση τον Κρόνο (κρίση) στον Σκορπιό (εμμονή, πάθος) εντός του 12ου οίκου (δοκιμασίες, φυλακίσεις, εξορία) σε σύνοδο με τον γενέθλιο Δία (δικαιοσύνη). Συγχρόνως όλο το 2015 ο διελαύνων Κρόνος (κρίση) θα είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (προδοσία) στο ζώδιο του Τοξότη (εξωτερικό) όψη που δείχνει ότι είναι πιθανή η σύλληψή του.

*Ο Julian Assange γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1971

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved