Αστρολογική επικαιρότητα, 12/11: Πούτιν σε Ερντογάν - «Μην τολμήσεις...»

Το διερευνητικό τηλεφώνημα του Ερντογάν στον Πούτιν και οι ισχυρισμοί του αθλητικογράφου, Γκιγέμ Μπαλαγκέ, για την κόντρα Ρονάλντο και Μέσι

Αστρολογική επικαιρότητα, 12/11: Πούτιν σε Ερντογάν - «Μην τολμήσεις...»

Τηλεφωνικός «κεραυνός» Πούτιν σε Ερντογάν

Μην τολμήσεις! Σύμφωνα με την αγγλόφωνη έκδοση της εφημερίδας «Moscow Times», ο Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποίησε μία σπάνια κίνηση προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν, παίρνοντας τον στον τηλέφωνο για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις της κατάστασης στην περιοχή, και ειδικότερα την σύγκρουση που μαίνεται στη Συρία. Στο διερευνητικό τηλεφώνημα του Τούρκου προέδρου, ο Ρώσος ομόλογός του, θέλοντας να τον κάνει να σκεφτεί τι θα συμβεί αν προχωρήσει σε εχθρικές ενέργειες κατά της Συρίας φέρεται να του είπε: «Μην τολμήσεις παρέμβαση στα εσωτερικά της Συρίας γιατί θα έχουμε πόλεμο». Οι δυο πρόεδροι είναι αμφότεροι επηρεασμένοι από το τετράγωνο του διελαύνοντα Κρόνου μέσα από τον Σκορπιό που πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Πλούτωνα του κάθε ενός ξεχωριστά, δείχνοντας έντονη πίεση για θέματα που σιγοβράζουν εδώ και καιρό. Το γεγονός όμως ότι ο Πούτιν έχει τον Πλούτωνα στον 10ο οίκο του δείχνει την τάση να φέρεται απολυταρχικά λόγω της πίεσης που δέχεται ενώ ο Ερντογάν που τον έχει στον 7ο οίκο, προβάλλει απαιτήσεις που τον οδηγούν σε ρήξη με τους άλλους. Πούτιν-Ερντογάν σημειώσατε 1.

*Ο Βλ. Πούτιν είναι γεννημένος 7/10/1952 και ο Τ. Ερντογάν είναι γεννημένος 26/2/1954

Ο Ρονάλντο αποκαλεί τον Μέσι «Motherf@k@er

To «γαλλικό» υποκοριστικό! Ο Ισπανός αθλητικογράφος Γκιγέμ Μπαλαγκέ βάζει φωτιά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα αφού λέει, ούτε λίγο –ούτε πολύ, πως η εικόνα του «σεβασμού» μεταξύ των δυο υπέρλαμπρων αστεριών της «στρογγυλής θεάς» Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι είναι επίπλαστη. Πιο συγκεκριμένα στο βιβλίο του με τον τίτλο «Messi» ισχυρίζεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια και off camera αποκαλεί τον Λιονέλ Μέσι Motherf@@ker (π@@ταν@ς γιος). Ο CR7 (C. Ronaldo) είναι ένας Υδροχόος (εκκεντρικός) με Σελήνη στον Λέοντα στον 7ο οίκο (αναζήτηση της προσοχής από τους άλλους) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (σε σημείο εμμονής και ενίοτε χωρίς να διστάζει να προσβάλλει τους άλλους). Ωστόσο ο ίδιος μέσω facebook διάψευσε την είδηση γράφοντας: «Κυκλοφορούν οι ειδήσεις ότι έκανα επιθετικά σχόλια για το Λιονέλ Μέσι. Αυτό είναι απολύτως ψευδές και διαβεβαίωσα ότι ο δικηγόρος μου θα αναλάβει να μηνύσει τους υπεύθυνους. Έχω το μέγιστο σεβασμό για όλους τους επαγγελματίες συναδέλφους και ο Μέσι προφανώς δεν αποτελεί εξαίρεση».

*Ο Κρ.Ρονάλντο είναι γεννημένος 5/2/1985

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved