Αστρολογική επικαιρότητα, 7/11: Το «Θέλετε Κασιδιάρη» έφερε την παραίτηση του Στύλιου

Η παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Στύλιου μετά την λεκτική του κόντρα με την Κανέλλη και το τέλος της φρενίτιδας του Τζόκερ

Αστρολογική επικαιρότητα, 7/11: Το «Θέλετε Κασιδιάρη» έφερε την παραίτηση του Στύλιου

Εκτός κυβέρνησης ο Υφυπουργός Παιδείας μετά την κόντρα με την Κανέλλη

Την παραίτησή του υπέβαλε ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος, μετά από απαίτηση του πρωθυπουργού. «Ήταν ένας ατυχής λεκτικός διαξιφισμός, στον οποίο δόθηκε λάθος ερμηνεία. Υπέβαλα την παραίτησή μου. Συνεχίζω να στηρίζω την κυβέρνηση και να προωθώ τα συμφέροντα της Άρτας» δήλωσε μετά την συνάντηση που είχε με τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη. Παρά τη συγγνώμη που ζήτησε νωρίτερα για τη φράση του στη Λιάνα Κανέλλη «Κασιδιάρης σου χρειάζεται», ο Αντώνης Σαμαράς έκρινε ότι δεν μπορεί πλέον να παραμείνει υφυπουργός Παιδείας, λόγω και του ιδιαίτερου συμβολισμού που έχει αυτό το αξίωμα. Είχε προηγηθεί έντονη συζήτηση, με αφορμή ερώτηση της βουλευτού στο υπουργείο Παιδείας για τον υποσιτισμό των παιδιών. Κάποια στιγμή η κ. Κανέλλη αποκάλεσε τον υφυπουργό «Μαρία Αντουανέτα» («τα παιδιά πεινάνε, δώστε τους ένα φρούτο την ημέρα, δώστε τους παντεσπάνι»). Ο κ. Στύλιος εξεμάνη και σε έντονο ύφος είπε στην βουλευτή: «Θέλετε Κασιδιάρη κυρία Κανέλλη! Αλλά δεν πρόκειται ο Στύλιος να γίνει Κασιδιάρης! Να το γνωρίζετε αυτό...». Ο διελαύνων Πλούτωνας (εμμονή, βλοσυρότητα) είναι κυβερνήτης του 5ου οίκου (ζητήματα σε σχέση με παιδιά) είναι σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο (καθήκον, πρόσωπα με κύρος) της Ελλάδας ενώ είναι εντός του 7ου οίκου (αποφάσεις) υποδεικνύοντας τόσο την έντονη πολιτική αντιπαράθεση όσο και την κομματική προστριβή.

*O αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας (Μεταπολίτευσης) είναι 24 Ιουλίου 1974

Τζόκερ: Επιτέλους βρέθηκαν νικητές

Ήταν πολλά τα λεφτά! Τέλος μπήκε στην φρενίτιδα που «τρέλανε» όλη την Ελλάδα, καθώς, έπειτα από απανωτά Τζακ Ποτ στο Τζόκερ η κληρωτίδα ανέδειξε δύο υπερτυχερούς οι οποίοι είναι πλέον πολυεκατομμυριούχοι. Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 24, 14, 20, 9, 30 και αριθμός Τζόκερ: 16. Αργότερα έγινε γνωστό ότι τα τυχερά δελτία παίχτηκαν, ένα στην Πέλλα και ένα στην Κόρινθο, οι οποίοι κερδίζουν από 9.199.462,00 ευρώ. Η παρουσία του Δία (επέκταση, οικονομικά αγαθά) μέσα από τον Λέοντα (το 5ο ζώδιο που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια) έφερε αυτό το ρεκόρ –μαμούθ αφού η όψη τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της Ελλάδας (ο λαός) βοήθησε προς αυτήν την κατεύθυνση. Τα 18,4 εκατ. ευρώ που μοίρασε το παιχνίδι του ΟΠΑΠ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του Τζόκερ. Το ρεκόρ διατηρεί ο Απρίλιος του 2010 όταν είχαν μοιραστεί σε 3 τυχερούς, έπειτα από 14 Τζακ Ποτ, 19,2 εκατ. ευρώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved