Αστρολογική επικαιρότητα, 21/10: Η αποκρυπτογράφηση του Δίσκου της Φαιστού

Η αποκάλυψη των μυστικών του Δίσκου της Φαιστού από τον γνωστό γλωσσολόγο και αρχαιολόγο Γκάρεθ Όουενς και ο θάνατος του διευθύνοντα συμβούλου της Total

Αστρολογική επικαιρότητα, 21/10: Η αποκρυπτογράφηση του Δίσκου της Φαιστού

Τι γράφει ο Δίσκος της Φαιστού;

Η μετάφραση του κώδικα του από τον Γκάρεθ Όουενς! Η ανάδρομη φορά του Ερμή φέρνει στο προσκήνιο θεωρίες, απόψεις και αναγνώσεις για θέματα που απασχολούσαν παλιότερα ενώ η παρουσία του στο ζώδιο του Ζυγού δίνει έμφαση αφενός σε πρόσωπα γυναικεία και αφετέρου σε αρετές όπως η αγάπη και η συνεργασία. Σε αυτά τα πλαίσια, σε ομιλία με θέμα «Τα μυστικά του Δίσκου της Φαιστού» ο γλωσσολόγος και αρχαιολόγος, Γκάρεθ Όουενς, αφού χαρακτήρισε το Δίσκο της Φαιστού «το πρώτο μινωικό cd rom» υποστήριξε ότι έχει ως κλειδί του την λέξη ΑΚΚΑ δηλαδή «έγκυος μητέρα» που ερμηνεύεται ως «Μεγάλη κυρία με σημασία» και είναι πλέον πεπεισμένος, ότι το περιεχόμενο του δίσκου είναι μια προσευχή προς την Μητέρα. Η μια πλευρά είναι αφιερωμένη στην έγκυο γυναίκα, ενώ η άλλη στην γυναίκα που γεννάει. «Η πιο σταθερή λέξη και αξία είναι η Μητέρα, σε αυτήν τη μεγάλη Μητέρα της Μινωικής εποχής είναι αφιερωμένος ο δίσκος. Ο Δίσκος της Φαιστού, είναι μια Επιγραφή. Με τη γραφή, πλησιάζουμε τη σκέψη, με τη σκέψη πλησιάζουμε τον άνθρωπο, και πλησιάζοντάς τον, τον κατανοούμε. Υγεία, Αγάπη, Οικογένεια, Έρευνα, Εκπαίδευση και Συνεργασία είναι οι λέξεις που δεν έχουν αλλάξει στους αιώνες. Η αγάπη και ο σεβασμός στην φύση και στο περιβάλλον είναι η βάση για τον πολιτισμό». Εξέφρασε δε ότι το πιο σημαντικό μυστικό του Δίσκου της Φαιστού, είναι το «μυστικό της επιτυχίας», που είναι να δουλεύουμε μαζί κάθε μέρα.

Διαβάστε εδώ περισσότερα

Αεροπορικό δυστύχημα στη Μόσχα – Νεκρός ο διευθύνων σύμβουλος της Total

Συγκλονισμένη η Γαλλία! Στους παλμούς της Ηλιακής Έκλειψης που συμβαίνει στις 24/10 στον Σκορπιό, ζώδιο που σχετίζεται με ό, τι κρύβει το υπέδαφος όπως τα πετρέλαια αλλά και πρόσωπα που ασχολούνται με αυτά, σκοτώθηκε ο Κριστόφ ντε Μαργκερί, διευθύνων σύμβουλος του γαλλικού πετρελαϊκού γίγαντα Total. Ο κυβερνήτης του Σκορπιού, ο Πλούτωνας (θάνατος, απώλεια) σχηματίζει σε κοσμικό επίπεδο τετράγωνο με τον Ουρανό (ξαφνικός, αεροπλάνα) κι ο θάνατος προήλθε όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος τύπου Falcon Jet-50, στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στον διάδρομο του αεροδρομίου Βνούκοβο της Μόσχας. Το ιδιωτικό αεροσκάφος ενώ βρισκόταν σε διαδικασία απογείωσης, συγκρούσθηκε χθες τη νύκτα με εκχιονιστικό όχημα στην πίστα του αεροδρομίου, προκαλώντας τον θάνατο του Κριστόφ ντε Μαργκερί και όλων των επιβαινόντων. Ο πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς δήλωσε ότι η Γαλλία έχασε «έναν ξεχωριστό διευθυντή επιχείρησης, έναν καπετάνιο της βιομηχανίας και έναν πατριώτη».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved