Αστρολογική επικαιρότητα, 16/10: Οι δηλώσεις του Γ. Μπουτάρη για την γοητευτική Αμάλ Αλαμουντίν

Τα λόγια θαυμασμού του Δημάρχου, Γ. Μουτάρη για την Αμάλ Αλαμουντίν και οι γονείς - τέρατα που βασάνιζαν τα παιδιά τους στην Κατερίνη

Αστρολογική επικαιρότητα, 16/10: Οι δηλώσεις του Γ. Μπουτάρη για την γοητευτική Αμάλ Αλαμουντίν

Ο Γιάννης Μπουτάρης πιάστηκε στα δίχτυα της γοητείας της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα της Αμάλ

Έχει γοητεύσει τα πλήθη η Αμάλ Αλαμουντίν. Τα «θύματά» της είναι κυρίως τα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί που έλκονται από το συνδυασμό ομορφιάς και διανόησης που ασκεί επάνω τους η Αφροδίτη της στον Υδροχόο, αλλά και Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι και Λέοντες, Κριοί που πλανεύονται από τον κοσμοπολίτικη φλόγα της και φουσκώνουν από αισιοδοξία από την θετική της στάση για τα γλυπτά του Παρθενώνα χάρη στην επιρροή του Ποσειδώνα της στον Τοξότη. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης είναι ένας Δίδυμος που ο Ήλιος του δέχεται τόσο την γοητευτική επιρροή της Αφροδίτης της όσο και του Ποσειδώνα της που τον θαμπώνει με την υπερεπάρκεια των προσόντων της. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα δήλωσε: «Είναι πολύ όμορφη, δεν την γνώρισα από κοντά, αλλά από τις φωτογραφίες τη βρίσκω πολύ ωραία γυναίκα. Είναι ο τύπος της γυναίκας που μου αρέσει. Ο τύπος μου. Άλλωστε ο Κλούνεϊ δεν θα έπαιρνε και καμιά... μαϊμού»!

Φρίκη! Γονείς - τέρατα βασάνιζαν τα παιδιά τους, τα έστελναν να κλέψουν και τα άφηναν νηστικά

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Θέματα που αφορούν μαθητές και καθηγητές θα βρεθούν στο προσκήνιο γράφουμε στους Χρησμούς Οκτωβρίου ενώ επιθετικότητα προς παιδιά είχαμε υποδείξει στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Οκτωβρίου. Σε αυτά τα πλαίσια, στο φως της δημοσιότητας ήρθε η υπόθεση δυο γονιών – τεράτων στην Κατερίνη που κακοποιούσαν τα δύο παιδιά τους. Οι γονείς έστελναν τα παιδιά τους να κλέψουν και όταν επέστρεφαν με άδεια χέρια, τα έδεναν πισθάγκωνα και τα χτυπούσαν ανελέητα άλλοτε με πλάστη κι άλλοτε με βέργα. Τα αφήναν νηστικά, τρώγοντας επιδεκτικά μπροστά τους, τα έστελναν τη νύχτα γυμνά να κοιμηθούν έξω και έκαιγαν τα χέρια τους με τσιγάρο ή μεταλλική βέργα από τη σόμπα. Τα δύο παιδιά σώθηκαν από τα βάναυσα χέρια τους, όταν ο δάσκαλος τους δεν έκλεισε τα μάτια στα σημάδια κακοποίησης και υποσιτισμού των μαθητών του αλλά ούτε αρκέστηκε στο να επιχειρήσει ανεπιτυχώς να έρθει σε επαφή με τους γονείς τους, όπως είχε κάνει ένα χρόνο νωρίτερα ο διευθυντής του σχολείου, αλλά απευθύνθηκε στις αρμόδιες κοινωνικές και αστυνομικές αρχές. Οι «γονείς» καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών έκαστος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved