Play off Part 3- Τέλος ή παράταση της αγωνίας;

Φτάσαμε λοιπόν στον 3ο τελικό των play off.
Παπασταύρου Λίντα
Play off Part 3- Τέλος ή παράταση της αγωνίας;
Είναι ευτύχημα να βλέπουμε τις δυο εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη. Ίσως αυτό να είναι ανταποδοτική αμοιβή για το βάσανο των οφθαλμών που μας δίνει η ποδοσφαιρική Super League.

Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός πληρώνει τις λάθος επιλογές του περασμένου καλοκαιριού, όταν άφησε να φύγουν ο Σχορτσιανίτης και ο Κλέιζα. Δυο ποιοτικοί παίχτες που καθένας στην θέση του είναι κλειδί.

Από την άλλη βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, όποιος πίστευε πως ο Παναθηναϊκός, με το υπάρχον ρόστερ, θα πήγαινε για 6ο ευρωπαϊκό και για πρωτάθλημα, τότε πρέπει να δει εάν είναι μέντιουμ ή φρενοβλαβής.

Ο «αστάθμητος παράγοντας» σε όλα αυτά δεν είναι παρά το «άστρο» της κάθε ομάδας ή του προπονητή της και εδώ είναι που ξεκινά η δουλειά του αστρολόγου.

Πιστοί στο στοιχηματικό ραντεβού αλλά και τις εκτιμήσεις τους οι δύο εκλεκτοί ...κουβανοί του astrology.gr παραθέτουν τις εκτιμήσεις τους για τον αποψινό τρίτο τελικό.

Karl Heinz Ottinger

Ο Ολυμπιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο και πραγματικά εύχομαι να ...μην κερδίσει ο Παναθηναϊκός ή να κερδίσει με blitzkrieg και 30 στο κεφάλι γιατί είμαστε και πάνω στην έκλειψη και με όλα όσα έχουν προηγηθεί, δεν θέλει πολύ το ΣΕΦ να γίνει cabrio και χρειαστεί άμεση ...ανακαίνιση.

Όμως εάν κάτι στραβώσει και δεν βγουν τα συστήματα του Ίβκοβιτς, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Το «έλα παιχτούρα μου» από το «τι παλτό-βιζόν είσαι εσύ» απέχουν μεταξύ τους όσο ένα εύστοχο από ένα χαμένο τρίποντο. Ίσως τελικά ο Ολυμπιακός λυγίσει όχι τόσο εξ αιτίας της απόδοσης του Παναθηναϊκού όσο εξ αιτίας του άγχους. Μια τύχη παραπάνω την έχει ο Παναθηναϊκός.

Γιάννης Ριζόπουλος

Μέχρι τώρα «υποστήριξα» τον Ίβκοβιτς και θα εξακολουθήσω να το κάνω. Εκτιμώ μάλιστα πως εφόσον κερδίσει τον σημερινό αγώνα, δεν θα χάσει άλλον. Άσσος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved