Το τραγικό δυστύχημα στο πεδίο βολής Βόλου: Μια ακόμη επιβεβαίωση του astrology.gr

Η αντίθεση των δύο πλανητών θα επαναληφθεί ακόμη τρεις φορές μέσα στο 2014, προσδιορίζοντας πιθανές περιόδους ενεργοποίησης

Το τραγικό δυστύχημα στο πεδίο βολής Βόλου: Μια ακόμη επιβεβαίωση του astrology.gr

Ο συνεργάτης μας Γιάννης Ριζόπουλος είχε «δει» τον κίνδυνο από τις αρχές του έτους (5/2), σημειώνοντας τα παρακάτω στις προβλέψεις του για την Ελλάδα:

Το δίπολο Άρη-Έριδας

Επιστρέφοντας στα δεδομένα της Ηλιακής επιστροφής, σας οφείλω μια αξιολόγηση της αντίθεσης Άρη-Έριδας, που ως χώρα θα την «κουβαλάμε» μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015.

Οι βασικοί τομείς που θίγονται από την συγκεκριμένη όψη είναι πρώτον, η Δημόσια Υγεία (σοβαρές επιδημίες και αναταραχή στον ιατρικό κλάδο), δεύτερον οι παραγωγικές μονάδες (εκρήξεις, ατυχήματα, καταστροφές) και τρίτον οι Ένοπλες Δυνάμεις, που θα δοκιμαστούν από βίαια περιστατικά αλλά θα κληθούν επίσης να παίξουν τον φυσικό τους ρόλο.
Η αντίθεση των δύο πλανητών θα επαναληφθεί ακόμη τρεις φορές μέσα στο 2014, προσδιορίζοντας αντίστοιχες πιθανές περιόδους ενεργοποίησης των σχετικών φαινομένων. Ως συμβατική στα τέλη Μαρτίου και στο πρώτο μισό του Ιουλίου, ενώ ως «κρυφή» (ο αστρικός Άρης με την τροπική Έριδα) θα γίνει με ακρίβεια στις 24 Αυγούστου.
Στην συνέχεια βέβαια ακολουθούν κι άλλες όψεις με προεξέχουσες εκείνες της 16ης Οκτωβρίου (τρίγωνο) και 25ης Νοεμβρίου (τετράγωνο).

Με πολύ νωπές τις μνήμες της τραγωδίας, του ζητήσαμε να σχολιάσει την συγκεκριμένη πρόβλεψη και να τι μας απάντησε:

"Δυστυχώς η πρόβλεψη επιβεβαιώθηκε δυσάρεστα λίγες ημέρες πριν κλείσει με ακρίβεια το τρίγωνο Άρη-Έριδος, κάτι που ανταποκρίνεται στην «συνήθη» συμπεριφορά του Άρη όταν σχηματίζει όψεις με αργούς πλανήτες. Να εξωτερικεύει δηλαδή την δυναμική του όταν «πιάνει» το όριο της ανοχής της όψης (περίπου 7-9 μοίρες).
Φυσικά ως προς τον χρόνο ενεργοποίησης παίζουν ρόλο και άλλες συγκυρίες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε το μεγάλο τρίγωνο Άρη-Δία-Ουρανού αλλά και την «κρυφή» σύνοδο του τροπικού Άρη με τον αστρικό Πλούτωνα στον Τοξότη, όψεις που γενικά παραπέμπουν σε εκρήξεις.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξει κάποια εξίσου δυσάρεστη συνέχεια τις επόμενες ημέρες, που θα «κλειδώσει» το τρίγωνο Άρη-Έριδος".

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved