Αστρολογική επικαιρότητα, 4/10: Ο Ερμής και οι σέξι Σπαρτιάτες του Λονδίνου

Οι ημίγυμνοι Σπαρτιάτες, η ακύρωση απεργίας των πτήσεων και ένα προφητικό άρθρο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Αστρολογική επικαιρότητα, 4/10: Ο Ερμής και οι σέξι Σπαρτιάτες του Λονδίνου

Ποιους έφερε στους δρόμους ο ερωτικός και μαχητής Ερμής στον Σκορπιό;

Σέξι και μαχητές, συνδυασμός ακαταμάχητος! Ο Ερμής σχετίζεται τόσο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς όσο και τις μετακινήσεις. Με την παρουσία του στο μαχητικό και ερωτικό Σκορπιό, περίπου 300 ημίγυμνοι μαχητές ξεχύθηκαν την Τετάρτη στους δρόμους και «κατέλαβαν» το Μετρό του Λονδίνου. Οι εν λόγω άνδρες δεν τρελάθηκαν, απλώς έγιναν αρχαίοι Σπαρτιάτες για την προώθηση του DVD της ταινίας «300: Rise of an Empire», κρατώντας ασπίδες και ακόντια αλλά και με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς τους στη φόρα. «Ταράχτηκαν» οι Βρετανίδες στους δρόμους και τους συρμούς ενώ σε όλους τους Λονδρέζους η προηγούμενη Τετάρτη θα τους μείνει αξέχαστη, όπως αξέχαστη έχει μείνει και η ατάκα από την πρώτη ταινία «300»... «This is Sparta!».

Η ανατροπή της Σελήνης στον Υδροχόο : Κανονικά οι πτήσεις το Σαββατοκύριακο

Άκυρη η εξαγγελία! Η σημερινή Σελήνη στον Υδροχόο σχετίζεται τόσο με τα αεροπλάνα όσο και τις ανατροπές και έτσι ενώ για σήμερα και αύριο οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας είχαν προγραμματίσει 48ωρη απεργία τελικά οι πτήσεις από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια θα εκτελεστούν κανονικά. Την ανατροπή στα σχέδια απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας την έκανε το μονομελές Πρωτοδικείο που με απόφασή του έκρινε ότι η απεργία είναι παράνομη.

Ανδρέας Παπανδρέου: ένας Υδροχόος που προέβλεψε ή καθόρισε το μέλλον;

Η αποκάλυψη του μέλλοντος συνδέεται με τον Ουρανό και το ζώδιο που κυβερνά, τον Υδροχόο. Προ ημερών ξεθάφτηκε ένα άρθρο όπου ο Ανδρέας Παπανδρέου προέβλεπε πως «Οι νέοι μας θα μεταναστεύσουν και θα έχουμε έναν πληθυσμό γερόντων που θα φροντίζει τα ξενοδοχεία...». Το εν λόγω άρθρο είχε γραφτεί το 1987 για το αμερικάνικο περιοδικό New Perspectives Quaterly. Στο ίδιο άρθρο ο Ανδρέας Παπανδρέου τόνιζε «Εάν η Ελλάδα θέλει ένα κράτος πρόνοιας με υγειονομική περίθαλψη, εκπαίδευση και ασφαλείς συντάξεις, πρέπει ταυτόχρονα να έχουμε υπόψη μας τη μάχη για την αύξηση της παραγωγικότητας». Ο Υδροχόος πολιτικός, πρόεδρος και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ με το γενέθλιο Ουρανό (αλλαγή) του σε αντίθεση με τον Άρη (παραγωγικότητα) της Ελλάδας έκανε αλλαγές και τομές στον τομέα της παραγωγικότητας. Όμως με το γενέθλιο Κρόνο του (τέλος) σε σύνοδο με το γενέθλιο Άρη (παραγωγικότητα) της Ελλάδας, δυστυχώς μακροπρόθεσμα αυτές οι αλλαγές δεν αποδείχθηκαν σωτήριες αλλά... καταστροφικές.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved