Αστρολογική επικαιρότητα, 29/9: Ο γάμος των Κλούνεϊ - Αλαμουντίν κλέβει την παράσταση

Οι γάμοι των, Κλούνεϊ, Κωνσταντοπούλου και Μπογδάνου, η απόπειρα αυτοκτονίας νεαρού στο Μετρό και η επίθεση της New York Post στο νεογέννητο εγγόνι των Κλίντον

Αστρολογική επικαιρότητα, 29/9: Ο γάμος των Κλούνεϊ - Αλαμουντίν κλέβει την παράσταση

Οι πρώτοι γάμοι του φθινοπώρου με αυτό των Κλούνεϊ – Αλαμουντίν να κλέβει την παράσταση

Δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στην 1η μοίρα σχετίζεται με την έναρξη γάμων όπως γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Οκτωβρίου και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου άνοιξε την αυλαία για το γάμο γνωστών και δημοφιλών προσώπων, ανάμεσα τους η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο γάμος βέβαια που έστρεψε επάνω του τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι ο γάμος του διάσημου ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ και της δικηγόρου Αμάλ Αλαμουντίν που έγινε το Σάββατο στη Βενετία με παρέλαση αστέρων όπως, Μάτ Ντέιμον, Μπόνο και Σίντι Κρόφορντ.

Νεαρός έπεσε στις ράγες του Μετρό φωνάζοντας «σκότωσέ με, σκότωσέ με»

Στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας! Το πέρασμα του Ερμή στο Σκορπιό από τα ξημερώματα της Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 προεικονίζει μια περίοδο όπου ειδήσεις (Ερμής) θανάτου, φρίκης, εγκλήματος και γενικότερα νέων που θα σε πιάνει η ψυχή σου (Σκορπιός) θα είναι σε έξαρση. Ο Ερμής συμβολίζει και τα μέσα μαζικής μεταφοράς και νεαρός προσπάθησε σήμερα το πρωί να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στις ράγες του μετρό στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Ο οδηγός ακινητοποίησε τελευταία στιγμή το συρμό και ο νεαρός τη γλίτωσε μόνο με κάποιες αμυχές. Σύμφωνα με επιβάτες του συρμού ο νεαρός φώναζε «σκότωσέ με, σκότωσέ με» και «θέλουν να με βγάλουν τρομοκράτη με το νόμο που ετοιμάζουν».

Η New York Post επιτίθεται στο νεογέννητο εγγόνι των Κλίντον

Δεν έχει ξαναγίνει! Όπως γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Οκτωβρίου αυτή την περίοδο διαφαίνεται μια επιθετικότητα προς παιδιά και σε συνδυασμό με τον Ερμή στο Σκορπιό (λέξεις που στάζουν χολή) μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες των ΗΠΑ αφιέρωσε όλο το πρωτοσέλιδό της για να επιτεθεί στο νεογέννητο εγγόνι του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον. Η Σαρλότ Κλίντον Μερζίβισνκι, αν και τριών ημερών, δέχθηκε επίθεση από την εφημερίδα -φημισμένη εχθρός του παππού της και πρώην προέδρου των ΗΠΑ. Η εφημερίδα έγραψε «Άλλο ένα φιλελεύθερο κλαψιάρικο μωρό για τους Δημοκράτες Κλίντον, που χαλάει το πάρτι (με το κλάμα του)». Σχόλιο που από πολλούς κρίθηκε ως άηθες και σκληρό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved