Αστρολογική επικαιρότητα, 27/9: Θρίλερ με τη 45χρονη που καταγγέλθηκε ότι θάφτηκε ζωντανή

Η υπόθεση της 45χρονης που φέρεται ότι θάφτηκε ζωντανή, η συμμετοχή της Ελλάδας στη συμμαχία κατά των Τζιχαντιστών και η παραίτηση του Έλληνα πρέσβη στο Βερολίνο

Αστρολογική επικαιρότητα, 27/9: Θρίλερ με τη 45χρονη που καταγγέλθηκε ότι θάφτηκε ζωντανή

Θρίλερ με την υπόθεση της 45χρονης στη Θεσσαλονίκη – Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πέθανε από ασφυξία ισχυρίζονται οι ιατροδικαστές

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Η είσοδος του Κρόνου στον Σκορπιό στην 20η μοίρα δείχνει έξαρση εγκληματικών ενεργειών, τραγικών θανάτων και μακάβριων υποθέσεων και συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη αλλά και ολόκληρη η χώρα από την φρικιαστική ιστορία μιας 45χρονης που θάφτηκε ζωντανή! Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς άφησε την τελευταία της πνοή. Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό της και στις 6:30 προχθές το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της στο νεκροταφείο της Περαίας. Αποχώρησαν και οι τελευταίοι συγγενείς από τον τάφο και ύστερα από λίγη ώρα κάτοικοι της περιοχής, αλλά και μια παρέα ανηλίκων, που έπαιζαν έξω από την περίφραξη των νεκροταφείων, άκουσαν μια γυναικεία φωνή, μέσα από τα έγκατα της γης να καλεί σε βοήθεια! Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής, όμως ήταν πολύ αργά! Συνολικά 4 ιατροδικαστές ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης και την εξέταση του σορού της 45χρονης γυναίκας. Σύμφωνα με το πόρισμα, η 45χρονη είχε πεθάνει από τις 06:03 το πρωί και επομένως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πέθανε από ασφυξία μέσα στον τάφο, ενώ απέκλεισαν κατηγορηματικά το φαινόμενο της νεκρανάστασης.

Συμμετοχή της Ελλάδας στη διεθνή συμμαχία κατά των Τζιχαντιστών

Ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών! Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (συμμαχία) στην 1η άριας φύσης μοίρα (πολέμου) σηματοδότησε τη δημιουργία της παγκόσμιας συμμαχίας κατά των τζιχαντιστών και όπως γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα Οκτώβριου «ίσως ζητηθεί η Ελλάδα να συνδράμει σε αποστολές άλλων εθνών». Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείο Εξωτερικών η Ελλάδα θα συμμετέχει στη διεθνή συμμαχία κατά του Ισλαμικού Κράτους με αποστολή πυρομαχικών στις Κουρδικές δυνάμεις. Όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωση του έχει απαντήσει θετικά στη «δημιουργία μιας παγκόσμιας συμμαχίας κρατών που θα συντονίζει τις αντιδράσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους, η δράση του οποίου έχει προκαλέσει τον αποτροπιασμό και την ομόθυμη καταδίκη όλου του πολιτισμένου κόσμου».

«Εγώ δεν είμαι κλητήρας» - Η παραίτηση του Έλληνα πρέσβη στο Βερολίνο

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι! Στους παλμούς της Νέας Σελήνης στο Ζυγό, ζώδιο που συμβολίζει τη διπλωματία στην 1η μοίρα και δείχνει εντάσεις, θόρυβο, έριδες και γρήγορες αποφάσεις, ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο διπλωματικό σώμα η απόφαση του Έλληνα πρέσβη στη Γερμανία Παναγιώτη (Νότη) Ζωγράφου, να υποβάλλει την παραίτησή του, 24 ώρες μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Βερολίνο. Ο πρέσβης και δεύτερος εξάδελφος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ένιωσε προσβεβλημένος από το γεγονός ότι ουδείς από το μέγαρο Μαξίμου τον ενημέρωσε επισήμως για την επίσκεψη Σαμαρά. Όταν μάλιστα είδε να εξαιρείται από τις διμερείς συνομιλίες, με την αιτιολογία ότι η αναλογία ήταν 5 προς 5 κι αντ' αυτού στη θέση του ήταν ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης υπέβαλε την παραίτηση του. Στην έκκληση του υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου να παραμείνει στο πόστο του φέρεται να αρνήθηκε λέγοντας: «Δεν είμαι κλητήρας κύριε υπουργέ, είμαι πρέσβης».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved