Αστρολογική επικαιρότητα, 26/9: Η Barbie - Παναγία και οι έντονες αντιδράσεις της Καθολικής Εκκλησίας

Η Barbie - Παναγία, οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς και οι επερχόμενες βροχές και καταιγίδες

Αστρολογική επικαιρότητα, 26/9: Η Barbie - Παναγία και οι έντονες αντιδράσεις της Καθολικής Εκκλησίας

Η Barbie που δημιουργεί σάλο – Η διάσημη κούκλα έγινε Αγία και Παναγία προκαλώντας αντιδράσεις

«Barbie,The Plastic Religion»! Στους παλμούς της Νέας Σελήνης στο Ζυγό, το ζώδιο που σχετίζεται με την τέχνη και τα ζεύγη, στην 1η μοίρα (εγκαίνια και αντιδράσεις), δυο Αργεντινοί καλλιτέχνες η Μαριανέλα Περέλι και ο Πολ Παολίνι δημιούργησαν μια σειρά με το όνομα «Πλαστική Θρησκεία» με ήρωες το ζευγάρι-σύμβολο της Μattel, την Barbie και τον Ken. Σε αυτή, οι δύο κούκλες μεταμορφώνονται σε Θεούς ή Αγίους του Καθολικισμού αλλά και άλλων θρησκειών, όπως του Βουδισμού και του Ινδουισμού. Σύμφωνα με τη Huffington Post, η σειρά έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας με επισκόπους να κάνουν λόγο για ασέβεια.

Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Ραντεβού σε αρχαιολογικούς χώρους – μουσεία! Η Σελήνη στον Σκορπιό σχετίζεται με ευρήματα και οτιδήποτε μας κληροδοτείται και διασώζεται και οι πόρτες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων ανοίγουν χωρίς εισιτήριο, συμμετέχοντας στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Θα πραγματοποιηθεί και κυνήγι θησαυρού (με τη βοήθεια εκπαιδευτικού φυλλαδίου) στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο σε εκθέματα για μαθητές και γονείς.

Πάρε μαζί σου ομπρέλα - Φθινοπωρινό σκηνικό σήμερα με βροχές

Αγριεύει ο καιρός! Με την υδάτινη Σελήνη στο Σκορπιό, ζώδιο που συνδέεται με την υγρασία και τις κινήσεις προς τα κάτω, βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές θα εκδηλωθούν σήμερα κατά τόπους ενώ η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά σε όλη τη χώρα, στους 8 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved