Αστρολογική επικαιρότητα, 9/9: Η Γερμανία να φύγει από την Ευρωζώνη

Το διχαστικό... Ευρώ, η έκρηξη βόμβας στο ΜΕΤΡΟ του Σαντιάγκο της Χιλής και ο ψαράς που αγνοείται

Αστρολογική επικαιρότητα, 9/9: Η Γερμανία να φύγει από την Ευρωζώνη

Γερμανός οικονομολόγος: Το ευρώ δεν ενώνει αλλά διχάζει την Ε.Ε

Με την όψη αντίθεσης Αφροδίτη (οικονομικά θέματα) με τον Ποσειδώνα (διάλυση, ανεδαφικές προσδοκίες ) ο Γερμανός οικονομολόγος, Τ. Μάιερ, κάνει την εκτίμησή του για το ευρώ, υποστηρίζοντας ότι αν και το ενιαίο νόμισμα ξεκίνησε ως «project ειρήνης», σήμερα προκαλεί διχόνοια και διαμάχες στα κράτη - μέλη της Ε.Ε. Το όνειρο δηλαδή έγινε εφιάλτης, υπονοεί ο Τ. Μάιερ και συμβουλεύει το Βερολίνο να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Μόνο που αυτό κ. Μάιερ, μιας και μιλάμε για όνειρα και εφιάλτες, είναι... μάλλον «όνειρο θερινής νυκτός»!

Χιλή: 14 τραυματίες από έκρηξη βόμβας στο ΜΕΤΡΟ της πρωτεύουσας

Με τον Ερμή που συμβολίζει τα Μέσα και τους χώρους Μεταφοράς (πχ ΜΕΤΡΟ) σε δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα (εγκληματική - τρομοκρατική ενέργεια) σε κοσμικό επίπεδο, βόμβα εξερράγη χθες το μεσημέρι σε σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Σαντιάγκο της Χιλής. Η κυβέρνηση περιέγραψε την έκρηξη ως μια «πράξη τρομοκρατίας». Τουλάχιστον 14 τραυματίες -εκ των οποίων οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση- είναι ο ως τώρα απολογισμός της ισχυρής έκρηξης. Ερμής και Πλούτωνας, πιστοί κάθε φορά στο «μαύρο», με άρωμα τρομοκρατίας, ραντεβού τους σε μέσα μεταφοράς.

Αστρολογική επιβεβαίωση: Αγνοείται ψαράς - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Η Πανσέληνος στους υδάτινους Ιχθύες που πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα όπως γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Σεπτεμβρίου μεταξύ άλλων δείχνει «Πιθανά ζητήματα σε σχέση με απαγωγές, εξαφανίσεις, φυγές, εγκαταλείψεις, αυτοκτονίες, ουσίες και ασθένειες». Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Κρήτης για τον εντοπισμό ενός ψαρά που πήγε τα ξημερώματα για ψάρεμα και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved