Play off μέρος δεύτερον-Πράσινη βεβαιότητα, κόκκινο πείσμα

Παπασταύρου Λίντα
Play off μέρος δεύτερον-Πράσινη βεβαιότητα, κόκκινο πείσμα

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός πράξη δεύτερη και παράλληλα με την μάχη στο παρκέ, διεξάγεται και αυτή των άστρων. Ο κάθε προπονητής βέβαια έχει το δικό του και το μόνο που απομένει είναι το ποιός θα συντονιστεί καλύτερα με τους κοσμικούς ρυθμούς.

Στο πρώτο παιχνίδι, η επιλογή του Ίβκοβιτς να αφήσει τον Τεόντοσιτς να ...κοιμάται στον πάγκο, αποδείχθηκε αυτοκαταστροφική. Αντίθετα το «κόλπο» του Ομπράντοβιτς με τον Μάριτς έπιασε τόπο.

Ας δούμε τι εκτιμούν δύο από τους συνεργάτες του astrology.gr για την έκβαση του αγώνα της Κυριακής.

Karl Heinz Ottinger

Όπως έλεγε και ο τιτανομεγιστοτεράστιος Αλέφαντος «Καλώς τα παιδιά» Και «στα εξηγώ ωραία... μάθε μπαλίτσα!» Ο Παναθηναϊκός τελικά μάλλον (μας) κάνει πλάκα. Το κύπελλο προφανώς το έδωσε γιατί κάθε τρεις και λίγο σήκωνε κι από μια κούπα... πάει ο Περπέρογλου έπαθε ζημιά στον ώμο. Στο προηγούμενο παιχνίδι ο εξάστερος είχε έναν αγνώριστο Μπατίστ, τον Νίκολας να μην βάζει την μπάλα ούτε σε βαρέλι, τον Περπέρογλου off και ποσοστά στα τρίποντα λίγο καλύτερα από σουτέρ της ομάδας «Βρεφικός σταθμός: Τα κροκοδειλάκια»! Και κέρδισε τελικά.

Την Κυριακή λοιπόν θα έχουμε την δεύτερη πράξη της τραγωδίας. Παναθηναϊκός, άσος ξερός

Γιάννης Ριζόπουλος

Στο πρώτο παιχνίδι, το τρίποντο του Karl ήταν εύστοχο, ενώ το δικό μου ...τζούφιο. Αυτό όμως δεν αλλάζει την συνολική μου εκτίμηση πως όσο περνούν οι μέρες, η πλάστιγγα θα γέρνει υπέρ του Ίβκοβιτς. Καημός του Σέρβου είναι να πάρει τη ρεβάνς πληρώνοντας με το ίδιο νόμισμα τον κουμπάρο του. Λίγο ο Σκορπιός του, λίγο η διαιτησία μπορεί να τα καταφέρει τελικά και το παιχνίδι να ξαναρχίσει από την αρχή. Διπλό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved