Champions League-Δύο Αιγόκεροι στο Γουέμπλεϊ

Έφτασε η ώρα της υπέρτατης ποδοσφαιρικής ηδονής
Παπασταύρου Λίντα
Champions League-Δύο Αιγόκεροι στο Γουέμπλεϊ

Red devils εναντίον Culers ή αλλιώς Φέργκιουσον εναντίον Γκουαρντιόλα. Δύο Αιγόκεροι διεκδικούν αυτό για το οποίο είναι γεννημένοι: Την πρωτιά και την αναγνώριση της αυθεντίας τους.

Ο Ούγγρος και Παρθένος Βίκτορ Κασάι θα διευθύνει το παιχνίδι και το εντυπωσιακό είναι πως στην συναστρία του με τον Φέργκιουσον έχουν δύο αμοιβαίες συνόδους Άρη-Δία, την ίδια στιγμή που ο Κρόνος του βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο του Γκουαρντιόλα! Άνιση, όσο να ’ναι αυτή η ενεργειακή μάχη και αν την πάρουμε ως κριτήριο, η Μπάρτσα θα ...δεινοπαθήσει με αυτόν τον διαιτητή.

Από την άλλη ο Γκουαρντιόλα έχει από διέλευση ένα αποκλίνον τετράγωνο Ήλιου-Δία, το οποίο φθάνει και περισσεύει για να του δώσει έναν ακόμη τίτλο, ενώ ο Φέργκιουσον δοκιμάζεται από τον Κρόνο που τετραγωνίζει τον Ήλιο του από τον Ζυγό.

Με βάση αυτές τις ενδείξεις και μια γρήγορη ματιά οι Μπλαουγκράνα έχουν ...σηκώσει την κούπα από τώρα.

Και με την επιφύλαξη της «ειδικής» και όσο να ’ναι θετικής επιρροής του Κρόνου σε ένα «αγαπημένο του παιδί» αλλά και τα καπρίτσια του διαιτητή, αυτό δείχνει να είναι και το πιθανότερο αποτέλεσμα.

Όσον αφορά την μορφή του αγώνα, κρίνοντας από τον Άρη που βρίσκεται σε ...εξαιρετική φόρμα, υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι υπέρ του δέοντος σκληρός και επεισοδιακός. Το αγωνιστικό πάθος ίσως οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές ή τραυματισμούς, χωρίς να αποκλείονται καθόλου οι αποβολές. Εκεί είναι που ο ρόλος της διαιτησίας μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικός, καθυστερώντας ή επιταχύνοντας τις εξελίξεις. Και αν αυτές οι εκτιμήσεις επαληθευτούν, τότε είτε το σκορ θα είναι πολύ χαμηλό -έως ανύπαρκτο- είτε θα ...ξεφύγει εντελώς.

Πάντως, ευκαιρίας δοθείσης να πούμε ότι το Champions League κάποια στιγμή πρέπει να έρθει και σε ελληνικά χέρια. Τι έχουμε να ζηλέψουμε δηλαδή από τις καλές ευρωπαϊκές ομάδες; Καταρχήν έχουμε πολύ καλά γήπεδα όπου το στάρι και η βρούβα φυτρώνουν άμεσα. Παιχταράδες, όπου στα 20 μέτρα δεν χτυπάνε με την μπάλα ούτε συρμό του προαστιακού (σταθμευμένο). Ομάδες που συντηρούνται με 300 φιλάθλους. Και από παράγοντες άστα καλύτερα...

Ο χρόνος πάντως δουλεύει υπέρ μας. Το 1968 όταν ο Πλούτωνας ήταν στην 20η μοίρα της Παρθένου η ΑΕΚ πήρε για πρώτη φορά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο μπάσκετ και αφού έγινε η αρχή ακολούθησαν αργότερα οι πολλές κούπες τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Το 2004 με τον Πλούτωνα στην 20η μοίρα του Τοξότη, σηκώσαμε την κούπα στην Πορτογαλία, εγκαινιάζοντας ...ανάποδα τους θριάμβους και στο ποδόσφαιρο. Και το 2057 ο Πλούτωνας θα βρεθεί -επιτέλους- στην 20η μοίρα των Ιχθύων, ορίζοντας μια νέα εποχή θριάμβων. Τρέμε Champions League, ερχόμαστε!

Ας δούμε όμως και τις τελικές -στοιχηματικές- προτάσεις των δύο γνωστών ...κουβανών του astrology.gr

Karl Heinz Ottinger

O Σερ Άλεξ δεν αποκλείεται να εφαρμόσει κάτι περίεργο. Ωστόσο ο Πέπε ότι θέλει να πάρει... το παίρνει ο Μέσι! Μπαρτσελόνα ...ξερό και over κατά την γνώμη μου.

Γιάννης Ριζόπουλος

Παράταση, με την Μπαρτσελόνα να κερδίζει στο τέλος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved