Αστρολογική επικαιρότητα, 6/9: Το δράμα της οικογένειας του Αντώνη Βαρδή

Μέχρι το γραφείο της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου και του Αντώνη Σαμαρά έφτασαν για να ταφεί ο Αντώνης Βαρδής στον τόπο επιθυμίας του...

Αστρολογική επικαιρότητα, 6/9: Το δράμα της οικογένειας του Αντώνη Βαρδή

Το δράμα της οικογένειας Αντώνη Βαρδή – Θα θάψουν δύο φορές τον μουσικοσυνθέτη

Όπως είχαμε γράψει και στην προχθεσινή αστρολογική επικαιρότητα η παρουσία του Άρη (προβλήματα, αντιθέσεις) στο Σκορπιό (ταφή, κηδεία) δείχνει αντιδράσεις σχετικά με ταφές και εξοργισμένη είναι η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή που μέσα στο πένθος της βρέθηκε να δίνει μάχη με μια απίστευτη γραφειοκρατία για να ταφεί ο μουσικοσυνθέτης όπως είχε ζητήσει στο παρεκκλήσι που είχε φτιάξει στο κτήμα του στην Παιανία. Μέχρι το γραφείο της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου και του Αντώνη Σαμαρά έφτασαν για να ταφεί ο Αντώνης Βαρδής στον τόπο επιθυμίας του και να μη χρειαστεί να γίνει ταφή, εκταφή και εκ νέου ταφή του εκλιπόντος. Όμως, όπως είπε ο αδερφός του Αντώνη Βαρδή, Χρήστος Δείξιμος, όλοι αρνήθηκαν να βοηθήσουν και έτσι «Θα πρέπει να πάνε ως μάρτυρες δυο άνθρωποι της οικογένειας στην εκταφή και αυτό είναι πολύ σκληρό, απάνθρωπο. Δεν υπάρχουν λόγια και χαρακτηρισμοί. Λυπούμαστε πολύ για τη συμπεριφορά και την αντιμετώπιση των ιθυνόντων.».

Η επανάσταση των φαφούτηδων - «Καλύτερα φαφούτηδες παρά χωρίς αρχ@δι@ -Ολάντ δίνε του»

«Φοβού την εκδίκηση της απατημένης» γράφαμε την Πέμπτη και αν η Βαλερί Τριερβελέρ ήθελε πολιτικά να «τσακίσει» τον πρώην σύντροφο της Φρανσουά Ολάντ από τι φαίνεται το καταφέρνει με τις αποκαλύψεις της ότι ο Γάλλος πρόεδρος είναι ένας κυνικός, ψυχρός άνθρωπος που αδιαφορεί για του φτωχούς και τους αποκαλεί φαφούτηδες. Με τον ανατρεπτικό, αποκαλυπτικό και αδιάλλακτο Ερμή της (λεγόμενα, γραφόμενα) σε αντίθεση με τη γενέθλια σύνοδο Πλούτωνα (καταστροφή) – Ηλίου (εικόνας) του Φρανσουά Ολάντ, το βιτριολικό περιεχόμενο του βιβλίου της με τίτλο «Merci Pour Ce Moment» έχει αφενός δημιουργήσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οργή στα γαλλικά ΜΜΕ και αφετέρου έχει δώσει το καλύτερο επιχείρημα στη γαλλική Δεξιά για να επιτεθεί στην κυβέρνηση. «Καλύτερα φαφούτηδες παρά χωρίς αρχ@δι@ -Ολάντ δίνε του» γράφουν συνθήματα που έχουν κατακλύσει τα social media, ενώ η εφημερίδα Les Echos αποκαλεί αυτή τη φράση για τους φαφούτηδες φτωχούς «χαριστική βολή» από την Τριερβελέρ στον Ολάντ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved