Αστρολογική επικαιρότητα, 28/7

Τι θα πρέπει να προσέξει ο Αλέξης Τσίπρας μέχρι τα επόμενα γενέθλιά του και το σπίτι των Παπανδρέου στο Καστρί που βγαίνει στο σφυρί

Αστρολογική επικαιρότητα, 28/7

Κλείνει τα 40 ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Τα 40ά του γενέθλια γιορτάζει, σήμερα, ο Λέων πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο νεότερος αρχηγός κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης στη χώρα. Ο Αλέξης Τσίπρας γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 28 Ιουλίου 1974, και από τον Μάιο του 2012 είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με το διελαύνοντα Ποσειδώνα σε δυσαρμονικά μεσοδιαστήματα θα πρέπει να προσέχει την υγεία του αλλά και τις παγίδες από πολιτικούς του αντιπάλους, ενώ ο διελαύνων Πλούτωνας προειδοποιεί για προβλήματα και σκάνδαλα στα οποία θα εμπλέκονται πρόσωπα από το χώρο του κόμματός του. Οι αντιξοότητες που έχει να αντιμετωπίσει είναι πολλές, όμως η παρουσία του Δία στο Λέοντα, ως το 2015, θα τον βοηθήσει να επιτύχει τις επιδιώξεις του.

Η εφορία βγάζει στο σφυρί το σπίτι των Παπανδρέου στο Καστρί

kastri

Η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα αυτές της ημέρες δεσπόζει στο κοσμικό αστρολογικό σκηνικό, όψη που σχετίζεται με χρέη και φορολογικές εκκρεμότητες. Η όψη συμβαίνει στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου και αφορά οικίες ή ακίνητα και ιδιαίτερα προσώπων κύρους. Έτσι, έγινε γνωστό ότι η ιστορική οικία της οικογένειας Παπανδρέου κινδυνεύει να βγει στο σφυρί λόγω χρεών προς στην εφορία. Οφείλονται φόροι 500.000 ευρώ, από τα οποία τα 300.000 είναι ληξιπρόθεσμα και ως οφειλέτης εμφανίζεται η Σοφία Παπανδρέου. Η ίδια με δήλωση της παραδέχεται ότι υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο και ότι κάνει ενέργειες για την πώληση του ακινήτου, ώστε να γίνει πλήρη εξόφληση όλων των φορολογικών της υποχρεώσεων.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved