Αστρολογική επικαιρότητα, 27/7

Ο Μπαράκ Ομπάμα, η ετοιμόγεννη και τα τελευταία λόγια ενός 11χρονου πριν επιβιβαστεί στη μοιραία πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών

Αστρολογική επικαιρότητα, 27/7

Πώς, εξαιτίας του Ομπάμα, μια γυναίκα παραλίγο να γεννήσει καταμεσής του δρόμου

Με τον Ερμή (πληροφορίες, μετακινήσεις) σε τετράγωνο με τον Ουρανό (αποκαλύψεις, διαδίκτυο) τις προηγούμενες μέρες ό, τι συνέβαινε στους δρόμους μπορούσε να γίνει αμέσως γνωστό μέσω των κοινωνικών δικτύων. Στο Λος Άντζελες, μια ετοιμόγεννη γυναίκα κατευθυνόταν με τα πόδια σε νοσοκομείο της περιοχής. Λίγο πριν φθάσει στο νοσοκομείο, η αστυνομία την σταμάτησε, απαγορεύοντάς της να διασχίσει το δρόμο καθώς εκείνη την ώρα απέκλειε την περιοχή, για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και να περάσει με ασφάλεια η αυτοκινητοπομπή του Αμερικανού Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα. Μια χρήστης του «Twitter» που βρισκόταν στο σημείο έβγαλε φωτογραφία την έγκυο που περίμενε υπομονετικά μέχρι να της δοθεί η άδεια να μετακινηθεί και αγανακτισμένη έγραψε: «Η ετοιμόγεννη αυτή γυναίκα προσπαθεί να πάει να γεννήσει στο Sinai Medical Center, αλλά δε μπορεί λόγω του Ομπάμα». Η οργή που προξένησε το γεγονός στα μέσα δικτύωσης ήταν πρωτοφανής και όλοι κατήγγειλαν την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά των αρχών που άφησαν μια γυναίκα να κινδυνεύει να γεννήσει στη μέση του δρόμου.

Τί ρώταγε ο 11χρονος Miguel πριν τη μοιραία πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών

Η παρουσία του διευλάνοντα Ερμή στον ευαίσθητο και διαισθητικό Καρκίνο δείχνει σκέψεις και ερωτήματα που επηρεάζονται από ανασφάλειες και προαισθήματα. Έτσι, λοιπόν, η μητέρα ενός μικρού αγοριού, που έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών αποκάλυψε όσα τη ρώταγε ο γιος της πριν το ταξίδι. Ο 11χρονος Miguel Panduwinata, κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένος φαινόταν που θα πέταγε για το Μπαλί με τον αδερφό του για να επισκεφτεί τη γιαγιά του και ρωτούσε τη μητέρα του: «Πώς θα επέλεγες να πεθάνεις;», «τί θα συμβεί στο σώμα μου αν με θάψουν;», «μήπως δε θα νιώθω τίποτε επειδή οι ψυχές επιστρέφουν στο Θεό;». Αυτές ήταν μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που έκανε ο Miguel στη μητέρα του πριν φύγει για το μεγάλο ταξίδι, ενώ ένα λεπτό πριν ξεκινήσει η επιβίβαση της είπε: «Μαμά, θα μου λείψεις πραγματικά».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved