Αστρολογική επικαιρότητα, 17/7

Η αιματηρή συμπλοκή και σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, το νέο επίδομα για κάθε οικογένεια που τάζει η κυβέρνηση και η εμπλοκή της Μέρκελ στην ονομασία των Σκοπίων

Αστρολογική επικαιρότητα, 17/7

Συνελήφθη ο Νίκος Μαζιώτης- Επικηρυγμένος για 1.000.000 ευρώ

«Η σύνοδος του διελαύνοντα Άρη με τον προοδευμένο Δία δείχνει πιθανές ενέργειες με εμπλοκή ή επέμβαση Σωμάτων Ασφαλείας» γράφουμε στους Χρησμούς Ιουλίου. Έτσι, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική συνέλαβαν, μετά από αιματηρή συμπλοκή, τον υπ' αριθμόν 1 καταζητούμενο για υποθέσεις τρομοκρατίας, Νίκο Μαζιώτη. Ύστερα από πληροφορίες για ύποπτο άτομο σε κατάστημα στη συμβολή των οδών Ερμού και Αθηνάς, στο Μοναστηράκι, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ επιχείρησαν να του κάνουν έλεγχο. Ο άνδρας, όμως, πυροβόλησε εναντίον τους, με αποτέλεσμα περαιτέρω ανταλλαγή πυροβολισμών. Ακολούθησε καταδίωξη και αιματηρή συμπλοκή η οποία κατέληξε στη σύλληψη του αρχηγού του «Επαναστατικού Αγώνα», Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος, σημειωτέον, ήταν επικηρυγμένος για 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα: «Μη μου δίνεις ψάρια, μάθε με να ψαρεύω».

Ο Δίας μπήκε χθες στο Λέοντα και για την Ελλάδα αυτό είναι μια καλή αστρολογική συγκυρία, αφού ο γενναιόδωρος πλανήτης θα εισέλθει στον 2ο οίκο της που σχετίζεται με το οικονομικά και ... λεφτά θα υπάρξουν! Βέβαια εδώ το βασικό ερώτημα είναι από πού θα προκύψουν τα χρήματα. Η κυβέρνηση, λοιπόν, τάζει ένα νέο επίδομα πρόνοιας ονόματι «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα», το οποίο θα ανέρχεται στα 400 ευρώ για κάθε οικογένεια. Σε πρώτη φάση υποστηρίζει ότι από Σεπτέμβριο, που το πρόγραμμα θα ξεκινήσει πιλοτικά, θα διατεθούν περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους, ενώ από τον Οκτώβριο στο προσχέδιο του προϋπολογισμού θα εγγραφεί σχετικό κονδύλι, το οποίο θα ανέρχεται σε 850 εκατ. με 1 δισ. ευρώ. Χαρήκατε; Ελπίζω όχι, γιατί αυτή η τακτική «φιλανθρωπίας» της κυβέρνησης ενισχύει την πελατειοκρατία, την επανάπαυση, την εξάρτηση που θα μονιμοποιήσουν την απραξία και εν τέλει την εξαθλίωση. Μακάρι η κυβέρνηση να ακολουθούσε το σοφό κινέζικο ρητό: «Στον πεινασμένο αντί να δίνεις συνεχώς ψάρια, μάθε τον να ψαρεύει».

Τι φέρνει η γερμανική οικονομική υποστήριξη;

Στο ωροσκόπιο της Ελλάδος μπορεί ο Δίας να υπόσχεται οικονομική καλυτέρευση, όμως ο διελαύνων Πλούτωνας, στον 7ο οίκο της, κομίζει το μήνυμα: «Φοβού τους Γερμανούς και δώρα φέροντας». Ο διελαύνων σκοτεινός Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σε κοσμικό επίπεδο, προοιωνίζεται αργές οικονομικές αλλαγές και διαλύσεις, προκειμένου κάποιοι να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο. Στην περίπτωση της Ελλάδας, αυτοί οι κάποιοι είναι εταίροι, φίλοι και φανεροί εχθροί. Ηγέτες και άνθρωποι από κρύες χώρες ή σκούρου χρώματος, δείχνει το ζώδιο του Αιγόκερω, θα είναι επιζήμιοι για τη χώρα μας. Σε αυτά τα πλαίσια, η Γερμανίδα Καγκελάριος, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Νewsbomb.gr», έχοντας ως πάτημα την οικονομική στήριξη της χώρας μας, αρχίζει να εμπλέκεται και στα εθνικά μας ζητήματα. Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι όσον αφορά στη διένεξη για το όνομα των Σκοπίων, έχει ήδη εξετάσει όλες τις πιθανότητες μια σύνθετης ονομασίας για να μπορέσει η Π.Γ.Δ.Μ. κατά κάποιον τρόπο να γίνει μέλος της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ.

Διαβάστε περισσότερα στο Νewsbomb.gr.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved