Αστρολογική επικαιρότητα, 7/7

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ και ο χωρισμός του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού

Αστρολογική επικαιρότητα, 7/7

Βραζιλία: Μπορεί ο Νεϊμάρ να παίξει στον τελικό του Μουντιάλ;

Ο Νεϊμάρ, το ποδοσφαιρικό αστέρι της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έμεινε εκτός Μουντιάλ μετά τον τραυματισμό του στη μέση στον αγώνα με την Κολομβία. Ωστόσο, δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας «globoesporte.com» έδωσε ελπίδες στους οπαδούς της Βραζιλίας. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι σε περίπτωση που η Σελεσάο, μετά τον αυριανό αγώνα με τη Γερμανία, προκριθεί στον τελικό, ο Νεϊμάρ, με ειδική αγωγή, θα μπορέσει να εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βραζιλιάνος παίχτης αυτή την περίοδο δέχεται την αρνητική επιρροή του διελαύνοντα Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στο γενέθλιο μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Βουλκάνους, δείκτης της ξαφνικής αναστολής της δράσης του. Συγχρόνως, η αρνητική όψη τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα σε κοσμικό επίπεδο ενεργοποιεί στο ωροσκόπιό του τη σύνοδο Ουρανού (ξαφνική) – Ποσειδώνα (παράλυση) στον Αιγόκερω (οστά), πράγμα που υποδηλώνει ότι η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και κανονικά δε θα πρέπει να συμμετάσχει στον αγώνα.

Τζένη Μπαλατσινού: Πάντα να κοιτάς μπροστά... το μέλλον σου. Τα μάτια σου και η καρδιά σου να είναι πλημμυρισμένα... με στόχους.

Λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της, που αναστάτωσε το χώρο της showbiz, από τον επί 18 χρόνια σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο, η Τζένη Μπαλατσινού έστειλε στους ακολούθους της στο instagram το εξής μήνυμα: «Always look forward towards your future. Fill your eyes and heart with motivation», φράσεις που στα ελληνικά σημαίνουν: «Πάντα να κοιτάς μπροστά... το μέλλον σου. Τα μάτια σου και η καρδιά σου να είναι πλημμυρισμένα... με στόχους». Αν και ο χωρισμός του ζευγαριού έγινε υπό την επιρροή του Ταυ τετραγώνου Ηλίου – Ουρανού – Πλούτωνα, που δείχνει οριστική απόφαση και μια αλήθεια που πονά, εντούτοις η Σκορπιός μοντέλο και παρουσιάστρια θέλει να κοιτάξει με αισιοδοξία το μέλλον, όπως συμβουλεύει το παραπάνω γνωμικό. Ο διελαύνων Ποσειδώνας (όνειρα) θα δώσει το έναυσμα για μια σειρά θετικών όψεων με τους πλανήτες που η Τζ. Μπαλατσινού έχει στο Σκορπιό (ολική μεταμόρφωση) και προμηνύει όμορφες και γεμάτες ευτυχία στιγμές, ιδιαίτερα αφού φύγει και ο Κρόνος από το Σκορπιό, που θα την ηρεμήσουν και θα της προσφέρουν βαθιά χαρά.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved