Εκλείψεις: Άρχισαν τα ...όργανα-Ξανά 7,3 Ρίχτερ στον Ν Ειρηνικό

δεύτερη σφοδρή σεισμική δόνηση (7,3 Ρίχτερ) μέσα σε τέσσερις μέρες

Παπασταύρου Λίντα
Εκλείψεις: Άρχισαν τα ...όργανα-Ξανά 7,3 Ρίχτερ στον Ν Ειρηνικό

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η σχέση των εκλείψεων με ακραία φυσικά φαινόμενα είναι μάλλον ...αδιαπραγμάτευτη. Και αν ο φονικός σεισμός των 6,5, Ρίχτερ που έγινε τη Δευτέρα 20/12 στο νότιο-ανατολικό Ιράν μπορεί να θεωρηθεί και καρπός της δραστικής Νέας Σελήνης του Δεκεμβρίου, το θεαματικό 7,4 στον Ειρηνικό ωκεανό ( 22/12, ώρα 3:20) είναι σίγουρα και αποκλειστικά ...έργο της έκλειψης. Στο χάρτη της Σεληνιακής έκλειψης για την περιοχή των νησιών Bonin (ανατολικά της Ιαπωνίας), όπου κτύπησε ο Εγκέλαδος, η ιδιαίτερα χαρακτηριστική σύνοδος του Ουρανού με το Μεσουράνημα στους Ιχθύες αλλά και η επίσης ακριβής αντίθεση του Άρη με τον Ωροσκόπο τα ...λένε όλα. Ευτυχώς στη ευρύτερη ζώνη κατοικούν μόνον τα ψάρια κι έτσι δεν θρηνήσαμε θύματα.

Στο "καπάκι" είχαμε μια ακόμη ισόβαθμη σεισμική δόνηση (7,3 Ρίχτερ, σύμφωνα με το USGS) στον Νότιο Ειρηνικό, κοντά στα νησιά Βανουάτου, που έχουν πολύ πρόσφατες μνήμες από την Αυγουστιάτικη επίσκεψη του Εγκέλαδου στην περιοχή τους (δείτε το σχετικό βίντεο). Ο σεισμός έγινε στις 00:16:38΄΄ τοπική ώρα, με τον Άρη και τον Κρόνο να ξεχωρίζουν στο ωροσκόπιο της στιγμής.

seismos_vanuatu

Οι δύο πλανήτες "πατάνε" πάνω στις γωνιακές ακμές του χάρτη (το Ναδίρ και τον Ωροσκόπο, αντίστοιχα), μεταφέροντας επί της Γης την ενεργειακή τους σύγκρουση, ενώ και ο αστρικός Ωροσκόπος σχηματίζει μια συγκλίνουσα αντίθεση με το δίδυμο Δία -Ουρανού, το οποίο πρακτικά συμβάλλει στη μεγιστοποίηση των εκάστοτε φαινομένων. Ήδη πάντως εκδόθηκε περοειδοποίηση για τσουνάμι.

Η σχέση αυτού του σεισμού με την πρόσφατη Σεληνιακή έκλειψη, όπως και στην περίπτωση των νησιών Bonin επισημαίνεται στο ωροσκόπιο της έκλειψης από τις δραστικές συνόδους του Ουρανού με το αστρικό Μεσουράνημα και την αντίθεση του Άρη με τον Ωροσκόπο στον Καρκίνο.

eclipse_vanuatu

Το ιδιαίτερο αστρολογικό χαρακτηριστικό του σεισμού της 26ης Δεκεμβρίου, είναι ότι κατά τα φαινόμενα πυροδοτήθηκε από την ακριβή αντίθεση του διελαύνοντα Άρη με το Μεσουράνημα και όχι τόσο από τη θέση της διελαύνουσας Σελήνης.

Κι αν σας μπήκαν ψύλλοι στ αυτιά, για μας εδώ στην Ελλάδα, ο αντίστοιχος Εγκέλαδος είναι απασχολημένος με την Οικονομία και την Πολιτική, όπου τα Ρίχτερ έρχονται...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved