Αστρολογική επικαιρότητα, 2/7

Η υποδοχή της Εθνικής Ελλάδος, η βράβευση των Ελληνοαμερικάνων που διέπρεψαν και οι απειλές για διακοπές ρεύματος από τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Αστρολογική επικαιρότητα, 2/7

Πάτησε Ελλάδα η Εθνική – Αποθέωσε ο κόσμος τον Φάνη Γκέκα

Με τη Σελήνη στο Λιοντάρι, που δείχνει διάθεση πανηγυρισμού, κόσμος συγκεντρώθηκε χθες στο αεροδρόμιο « Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχθεί την Εθνική ομάδα η οποία επέστρεψε από τη Βραζιλία. Οι διεθνείς χάρηκαν από την παρουσία των φιλάθλων, ενώ ο Φάνης Γκέκας με τη διερχόμενη Σελήνη σε όψη με τον γενέθλιο Ουρανό του, όψη που δείχνει έκπληξη, αιφνιδιάστηκε από το θερμό «καλωσόρισμα» που του επιφύλαξε ο κόσμος. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν ρυθμικά το όνομα του παίκτη, θέλοντας προφανώς να εκφράσουν τη στήριξη προς το πρόσωπό του, παρότι ήταν εκείνος που αστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα.

Αμερικάνικη πρεσβεία: Αφιέρωμα σε 23 Έλληνες που πήγαν στην Αμερική και έγιναν διάσημοι

Όπως γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουλίου, βραβεύσεις και ευχάριστα γεγονότα σε σχέση με πρόσωπα που εκπροσωπούν την πατρίδα τους, θα βρεθούν στο προσκήνιο της προσοχής και σε αυτά τα πλαίσια η Αμερικάνικη πρεσβεία τιμά 23 επιτυχημένους Έλληνες και Ελληνοαμερικάνους της Αμερικής που έκαναν το ελληνικό όνειρο να ανθίσει με ένα βίντεο - αφιέρωμα. Σε κάθε βίντεο διάρκειας περίπου τριών λεπτών οι 23 «Έλληνες που πήγαν δυτικά» μιλούν για τη ζωή τους, την πορεία τους και το όνειρό τους που έγινε πραγματικότητα. Ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές είναι ο Τεντ Μάγκλαρης, ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Πράσινο» στο Σικάγο, ο επιδημιολόγος Δημήτρης – Κώστας Δασκαλάκης, ο Πέτρος Μπενέκος, σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίου, η Πατρίτσια Φιλντ, στυλίστρια και σχεδιάστρια ρούχων, ο Χρυσοβαλάντης Σταμέλος, σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος και ο Παναγής Βαγενάς, ερευνητής επιστήμονας στην Ιατρική στο πανεπιστήμιο του Yale και ο Τζορτζ Κοτσιόπουλος, εκδότης περιοδικού, σύμβουλος μόδας, στυλίστας και τηλεοπτική προσωπικότητα.

Έρχονται κυλιόμενες διακοπές ρεύματος, φόβοι και για « μπλάκ –άουτ»

«Διάλυση εταιρείας ή απώλειες που σχετίζονται με την τηλεόραση, την τεχνολογία, την αεροπορία, τον ηλεκτρισμό» είχαμε προβλέψει για την Ελλάδα στο άρθρο «Ελλάδα: Το 2014 θα μπουν οι βάσεις για να αλλάξει η χώρα». Με την αντίθεση Άρη – Ουρανού που ήταν ενεργή στη Νέα Σελήνη στις 27/6 να προμηνύει προβλήματα σε σχέση με τον ηλεκτρισμό σε θέσεις μάχης είναι αυτές τις ημέρες η κυβέρνηση από τη μία πλευρά και η αντιπολίτευση και τα συνδικάτα από την άλλη, με αφορμή τη σημερινή κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τη μικρή ΔΕΗ. Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έχει εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις από βράδυ της Τετάρτης, ενώ η κυβέρνηση έχει αποφασίσει ως έσχατο μέσο ακόμη και να προχωρήσει σε επίταξη των εργαζομένων, προκειμένου να αποτρέψει το «μπλακ άουτ».


Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved