Αστρολογική επικαιρότητα, 30/6

Αστρολογική επιβεβαίωση για το ματς Κόστα Ρίκα – Ελλάδα και το μυστικό της απόκρουσης του πέναλτι του Γκέκα από τον τερματοφύλακα, Κέιλορ Νάβας

Αστρολογική επικαιρότητα, 30/6

Αστρολογική επιβεβαίωση: το ματς Κόστα Ρίκα – Ελλάδα και μια επιτυχημένη πορεία... που διακόπηκε

Σαν λιοντάρια αγωνίστηκαν οι διεθνείς μας χθες στο παιχνίδι Κόστα Ρίκα - Ελλάδα στο Ρεσίφε της Βραζιλίας. Η Εθνική μας έχασε στα πέναλτι (5-3), μετά την χρυσή νίκη που την έφτασε στους 16 του Παγκόσμιου Κυπέλλου, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις και το σεβασμό κάθε Έλληνα και τίμησε την γαλανόλευκη σε όλο τον κόσμο. Μπορεί να μην πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ, εξάλλου όπως γράφαμε στην Αστρολογική επικαιρότητα, 29/6, τόσο στο ωροσκόπιο του Φ. Σάντος όσο και της Ελλάδος, εκτός από την «όψη θριάμβου», ήταν ενεργή και η «όψη των κακών μαντάτων», όμως φεύγει με το κεφάλι ψηλά! Πρόκειται για μια πορεία που η Εθνική μας ξεπέρασε τον εαυτό της και οι διεθνείς μας έπεσαν ως ήρωες. Όπως είχαμε προβλέψει και πρώτοι διαβάσατε στο astrology.gr το παιχνίδι Κόστα Ρίκα – Ελλάδα εξαιτίας της παρουσίας του διελαύνοντα Ποσειδώνα στο μεσοδιάστημα Άρη/Δία της Ελλάδας υποδείκνυε «μια επιτυχημένη πορεία... που διακόπτεται!». Είμαστε, λοιπόν, όπως προέβλεπαν τα άστρα, λυπημένοι αλλά πρωτίστως περήφανοι για την εθνική μας ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους!

Ο Κέιλορ Νάβας, ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα αποκάλυψε πως κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι του Φάνη Γκέκα

Με τον διελαύνοντα Ερμή (δήλωση) σε όψη με τον γενέθλιο Ουρανό του (αποκάλυψη) ο Τοξότης, Κέιλορ Νάβας, ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα, αποκάλυψε το μυστικό της «χρυσής» απόκρουσης στα πέναλτι στο παιχνίδι με την Ελλάδα που χάρισε στην ομάδα του, τους «τίκος» την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ. Σε δηλώσεις του στη FIFA, τόνισε ότι η συνύπαρξή του με τον Φάνη Γκέκα στη Λεβάντε ήταν εκείνη που τον οδήγησε στο να διαλέξει τη σωστή γωνία στην διαδικασία των πέναλτι.«Τον είδα, θυμήθηκα ότι ήμασταν μαζί στη Λεβάντε και έφερα στο μυαλό μου πώς εκτελεί τα πέναλτι. Ευτυχώς δεν άλλαξε τον τρόπο που τα χτυπάει», ανέφερε και συμπλήρωσε πως «ήμουν σίγουρος ότι αν πηγαίναμε στα πέναλτι, θα περνούσαμε».

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved