Αστρολογική επικαιρότητα, 27/6

Στους 40ο C ο υδράργυρος. Ποιός πρώην υπουργός είναι η... γαλιάντρα της πολιτικής; Επίσης: Τι είδε ο Κινέζος τουρίστας;

Αστρολογική επικαιρότητα, 27/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Στους 40ο C έφτασε ο υδράργυρος

Ζέστη και υψηλές θερμοκρασίες επικρατούν τις τελευταίες μέρες και μάλιστα σε κάποιες περιοχές ο υδράργυρος ξεπέρασε το 40άρι όπως για παράδειγμα την Σπάρτη και τη Λειβαδιά. Η αντίθεση του Άρη (έναρξη, πυροδότηση) με τον Ουρανό (ξαφνική) στον Κριό (ζέστη, φωτιά) σε κοσμικό επίπεδο βρίσκεται σε κορύφωση αυτές τις ημέρες, δείχνοντας καύσωνα και υψηλές θερμοκρασίες που δεν θα πρέπει να αψηφήσετε γιατί κρύβουν κινδύνους. Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις και αποφύγετε την πολύωρη έκθεση στον ήλιο όπως και τη βαριά σωματική εργασία, τρώτε ελαφρά και πίνετε άφθονα υγρά.

Ποιο παρατσούκλι είχε δώσει ο Σαμαράς στον Στουρνάρα;

Η φράση «τελείωνε... γαλιάντρα» συνήθως χρησιμοποιείται για να δηλώσει ότι κάποιος μιλάει... πολύ. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συχνά αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και θέλοντας να τονίσει το γεγονός ότι δεν σταματούσε να κουβεντιάζει με τους δημοσιογράφους που όταν δεν μιλούσε, τους έστελνε sms τον αποκαλούσε...γαλιάντρα! Ο Ερμής που σχετίζεται με την επικοινωνία στο ωροσκόπιο του κ. Στουρνάρα είναι στον Αιγόκερω, θέση που δείχνει ότι έλεγε αυτά που είχε καθήκον να πει. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον Άρη, δείχνουν την έντονη ανάγκη του αυτά που έλεγε να πείσουν περισσότερο κόσμο. Συγχρόνως ο Ερμής του κάνει και ένα τετράγωνο με τον πλανήτη της υπερβολής, το Δία, δείχνοντας ότι ίσως κάπου να το παράκανε. Μην ξεχνάμε όμως ότι ακόμα κι αν όντως μίλαγε πολύ η θέση του Ερμή στον συστηματικό και μεθοδικό Αιγόκερω δείχνει ότι αυτά που έλεγε δεν ξέφευγαν από την επίσημη γραμμή που ακολουθούσε, αντίθετα την εξυπηρετούσε!

Κινέζος τουρίστας φωτογράφισε... γκόλουμ;

Ένα αλλόκοτο πλάσμα τράβηξε φωτογραφία στις κοιλάδες Huairou, βόρεια του Πεκίνου ένας κινέζος τουρίστας, κατά τη διάρκεια εκδρομής του με φίλους. «Απομακρύνθηκα λίγο για να πάω προς νερού μου και είδα μπροστά μου ένα τέρας. Τράβηξα μερικές φωτογραφίες και τώρα είμαι τρομοκρατημένος», ανέφερε σύμφωνα με την Telegraph. Τι ακριβώς συνέβη; Λίγο ο Ερμής ανάδρομος που ευνοεί τις πάσης φύσεως παρανοήσεις, λίγο ο Ποσειδώνας που σχετίζεται με τις φωτογραφίες, τις μεταμφιέσεις που ανάδρομος κι αυτός ευνοεί τα λάθη και τις παρεξηγήσεις, η εξήγηση είναι πιο απλή από όσο κανείς εικάζει και δόθηκε από έναν χρήστη του διαδικτύου. «Το σαββατοκύριακο είχα πάει με κάποιους φίλους στο βουνό για να γυρίσουμε μία ταινία επιστημονικής φαντασίας μικρού μήκους. Την ώρα που είχα πάει προς νερού μου, εμφανίστηκε κάποιος, με τράβηξε φωτογραφίες κι εξαφανίστηκε».

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved