Αστρολογική επικαιρότητα, 23/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 23/6

Στον ισπανικό θρόνο ο Φελίπε VI

Με τον διελαύνοντα Πλούτωνα (σημαντικές αλλαγές) κυβερνήτη του 10ου (εξουσία) στον αστρολογικό χάρτη της Ισπανίας του 1975, σε αντίθεση με τη γενέθλια Σελήνη (λαός), μια όψη που δείχνει μια επιβεβλημένη αλλαγή που κάνει τον κόσμο να νιώθει ότι η χώρα του ήρθε σε επώδυνη θέση και συνάμα πρέπει να κλείσει ένας κύκλος, ορκίστηκε ο νέος βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε VI. Συγχρόνως, η σύνοδος του διελαύνοντα Ουρανού (αλλαγή) με τον Δία (ήθος) της Ισπανίας προμηνύει ότι η ανανέωση της μοναρχίας από τον 46χρονο Φελίπε μπορεί να αποτελέσει μια τυχερή αλλαγή με ακεραιότητα και διαφάνεια.

ΗΠΑ: Περιορισμός των Ηλεκτρονικών παρακολουθήσεων από την NSA

Η Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων υιοθέτησε τις προηγούμενες μέρες με μεγάλη πλειοψηφία, τροπολογία που περιορίζει τις εξουσίες ηλεκτρονικής παρακολούθησης που έχει η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) στις ΗΠΑ. Η εν λόγω τροπολογία ψηφίστηκε με τον διελαύνοντα Ουρανό σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο των ΗΠΑ, δείχνοντας ότι πρόκειται για μια αλλαγή που αποσκοπεί να τραβηχτεί η κουρτίνα της προσοχής από θέματα που οι άλλοι δεν θα πρέπει να βλέπουν ή να υποπτεύονται την ύπαρξη τους.

Παπαδήμουλης: Τιμή μας και καμάρι μας που δεν είμαστε αρχηγικό μαγαζί

Ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι στην Κουμουνδούρου είναι απαραίτητες οι συμμαχίες, ακόμη κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ πετύχει την αυτοδυναμία. Ερωτηθείς όμως για το από πού θα αναζητηθούν αυτές οι συμμαχίες, είπε: «αμφίπλευρα θα τις αναζητήσουμε με βάση όμως το πρόγραμμα» και τόνισε «Τιμή μας και καμάρι μας που δεν είμαστε αρχηγικό μαγαζί», απαντώντας στο ότι «κάποιοι θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ νερόβραστο από τη μία, αριστερό από την άλλη». Ωστόσο, με τον Ερμή ανάδρομο ισχύει το ρητό «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς» για τον οποιαδήποτε αυτή την περίοδο, καθώς οι μελλοντικές εξελίξεις μπορούν να αναθεωρήσουν δηλώσεις και θέσεις. Από την άλλη, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μπορεί με τον ωροσκόπο Δίδυμο να ξέρει να ελίσσεται, όταν όμως αναλάβει την εξουσία ως Λέων γεμάτος φιλοδοξίες, θα πάρει επάνω του όλο το παιχνίδι.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved