Αστρολογική επικαιρότητα, 22/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 22/6

Διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ 18:00 και 21:00

Με τον Ερμή σε ανάδρομη τροχιά που δείχνει προβλήματα και διαφοροποιήσεις σε σχέση με μετακινήσεις και προμηνύει εκφράσεις του τύπου «Που να το 'ξερα ότι θα 'χει διακοπή κυκλοφορίας» έχε υπόψη σου ότι σήμερα, Κυριακή 22 Ιουνίου, θα τεθούν σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στου κεντρικούς δρόμους θα ισχύσει από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Χαρδούβελης: Δεν αλλάζει οικονομική πολιτική η Ελλάδα

Ο νέος τσάρος της ελληνικής οικονομίας, Γκίκας Χαρδούβελης λίγο μετά τη λήξη του Eurogroup στο Λουξεμβούργο σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, ανέφερε ότι ενημέρωσε τους ομολόγους του ότι «Η πολιτική της Ελλάδας δεν αλλάζει, μάλλον επισπεύδεται». Οι δηλώσεις αυτές έγιναν με τον διελαύνοντα Πλούτωνα σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο της Ελλάδος, μια όψη που δείχνει ότι άλλοι αποφασίζουν για εμάς και τον διελαύνοντα Ερμή (συνέντευξη, ενημέρωση) στον 12ο οίκο (δοκιμασίες) δείχνοντας ότι το μήνυμά του άφησε αρνητική αίσθηση στον κόσμο.

Τραγάκης: Συνταγματική εκτροπή από τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογή Προέδρου

«Το ότι θέλουν να προκαλέσουν εθνικές εκλογές επ' ευκαιρία της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας είναι συνταγματική εκτροπή» υποστήριξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής, Ιωάννης Τραγάκης, αναφερόμενος στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της προεδρικής εκλογής. Η συγκεκριμένη δήλωση αντανακλά την ανησυχία που υπάρχει στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας για τις ριζικές αλλαγές που ήδη διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό όπως υποδεικνύει το τετράγωνο του διελαύνοντα Πλούτωνα με τον Άρη στο ωροσκόπιο της Ν.Δ. Πρόκειται για εκ βάθρων αλλαγές και μετασχηματισμούς που μέσα στον Σεπτέμβριο θα πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, λόγω της δημιουργίας Ταυ τετράγωνου μεταξύ των διελαύνοντων πλανητών, Ουρανό και Πλούτωνα, και τον γενέθλιο Άρη της.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved