Αστρολογική επικαιρότητα, 19/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 19/6

Στον αέρα το εξάμηνο- Απεργούν σήμερα και αύριο οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ

Αναβρασμό στον χώρο των Πανεπιστημίων υποδείκνυε η Πανσέληνος στις 13 Ιουνίου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που σχετίζεται με την εκπαίδευση και μετά την απεργία μεταξύ 16/6 και 18/6 των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων, νέα 48ωρη απεργία κήρυξε η Ομοσπονδία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ για την Πέμπτη (19/6) και την Παρασκευή (20/6). Κρίσιμη για την τύχη του εξαμήνου στο πανεπιστήμιο Αθηνών θεωρείται η γενική συνέλευση που θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι του ιδρύματος.

Μουντιάλ 2014: Σάλος με ολόγυμνη κοπέλα στο ξενοδοχείο της εθνικής Αγγλίας

Η Πανσέληνος της 13/6 στον Τοξότη (αθλητισμός) έδειξε ότι ο παλμός μεγάλης μερίδας του κόσμου χτυπά στους ρυθμούς του μουντιάλ της Βραζιλίας και κάθε τι που το αφορά θα βρίσκεται στο προσκήνιο. Νεαρή κοπέλα εμφανίστηκε γυμνή σε μπαλκόνι ξενοδοχείου που φιλοξενείται η αποστολή της εθνικής Αγγλίας τη Δευτέρα με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου (δημοσιότητα, διαδίκτυο, σοκ) με αποτέλεσμα να γίνει πρωτοσέλιδο στα αγγλικά ΜΜΕ και η φωτογραφία της να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πιθανό «σκάνδαλο» με πρωταγωνιστές τους παίχτες της Εθνικής Αγγλίας δίνουν και παίρνουν!

Ο Μακιαβέλι... Σαμαράς και το οργισμένο SMS

Η Σελήνη στους Ιχθύες δείχνει ότι τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένα νεφελώδες κλίμα και μια αίσθηση αβεβαιότητας στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα για πράγματα που γίνονται ή παρουσιάζονται χωρίς συγκεκριμένες αντίθετα ασαφείς πληροφορίες. Σε αυτά τα πλαίσια, σύμφωνα με δημοσίευμα μια μέρα μετά τον ανασχηματισμό πρώην υπουργός που καρατομήθηκε έστειλε SMS στον Αντώνη Σαμαρά που έγραφε «Ούτε ο Μακιαβέλι να ήσουν, με καθάρισες εν ψυχρώ». Αλήθεια ή ψέματα, το σίγουρο είναι πως με τη Σελήνη στους Ιχθύες από την Τρίτη το βράδυ ως και σήμερα αργά θα υπερισχύσει... η αμφιβολία!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved