Αστρολογική επικαιρότητα, 16/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 16/6

«Λάδι στη φωτιά» η απόφαση του Άρειου Πάγου για τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ

«Δικαστική απόφαση αστικού δικαίου θα προκαλέσει σάλο» σημειώνουμε στους Χρησμούς Ιουνίου. Η σύγκρουση της κυβέρνησης με τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ πυροδοτήθηκε μετά την απόφαση του Άρειου Πάγου να αναστείλει προσωρινά την υπ. αριθμ. 1584/2014 απόφαση του μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που διέταζε την επανατοποθέτησή τους στις θέσεις. Η απόφαση του Αρείου Πάγου τάσσεται επίσης υπέρ της απόφασης του υπουργείου Οικονομικών να μην εκτελέσει την πρωτόδική απόφαση και να ζητήσει την αναστολή και την αναίρεσή της. Ερωτήματα δημιουργήθηκαν γιατί στη δισέλιδη απόφαση του Αρείου Πάγου που εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης δεν υπάρχει σκεπτικό, όπως προβλέπεται στις διαδικασίες αναστολής.


ΜΑΤ ενάντια στις καθαρίστριες - τραυματίστηκαν τρία άτομα

«Ο προοδευμένος Άρης προεικονίζει αστυνομική βία και κατάχρηση εξουσίας» γράφουμε στους Χρησμούς Ιουνίου. Ξύλο και βία εισέπραξαν από άνδρες των ΜΑΤ οι καθαρίστριες που μετά την απόφαση του Άρειου Πάγου να παγώσει την επαναπρόσληψή τους συγκεντρώθηκαν έξω από την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών για να διαμαρτυρηθούν. Τραυματίστηκαν δύο καθαρίστριες και μία φωτογράφος. «Για ακραίες και καταδικαστέες αποκρουστικές εικόνες» από πλευράς αστυνομίας έκανε λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και ζήτησε «η Ηγεσία να πράξει τα δέοντα».


Κλείδωσε το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη για τη θέση της επιτρόπου

«Οι προοδευμένοι Δίας και Κιούπιντο δείχνουν πολιτικές – κομματικές επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν.» γράφουμε στους Χρησμούς Ιουνίου. Μετά το μυστικό ραντεβού της Ντόρας Μπακογιάννη, με τον πρωθυπουργό στο πατρικό σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στη Μουρούζη, η πρώην υπουργός και κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την κυβέρνηση του οποίου είχε ρίξει το Σεπτέμβριο του 1993, ο Αντώνης Σαμαράς, ετοιμάζεται για την κομισιόν, στη θέση της Επιτρόπου της Ελλάδος. Πως τα φέρνει η... πολιτική.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved