Δημοτικές εκλογές 2014: Θεσσαλονίκη - Β΄ Γύρος

Οι αστρολογικές εκτιμήσεις

Δημοτικές εκλογές 2014: Θεσσαλονίκη - Β΄ Γύρος

Ναι μεν αλλά

Ο Δίδυμος, Γιάννης Μπουτάρης και ο Ταύρος, Σταύρος Καλαφάτης διεκδικούν τον Δήμο Θεσσαλονίκης, όπως ήταν άλλωστε το αναμενόμενο και οι ουρανοί υποδεικνύουν ως νικητή τον πρώτο αλλά με... αστερίσκο!

Όπως σημείωσα στο άρθρο για τον α΄ γύρο, κάτι «περίεργο» συμβαίνει με τον Γιάννη Μπουτάρη. Ουσιαστικά μετά από έναν χρόνο περίπου, καλείται να διαχειριστεί τις συνέπειες ενός τετραγώνου ανάμεσα στον προοδευμένο Ήλιο του και τον γενέθλιο Ουρανό του στον 12ο οίκο, ενώ επιπλέον ο αστρικός Ουρανός και ο αστρικός Πλούτωνας «φλερτάρουν» ήδη με τον Ωροσκόπο αλλά και τον Ήλιο του. Σε εμένα όλα αυτά θυμίζουν εγκατάλειψη, παραίτηση ή κάτι σχετικό, γι' αυτό και υπογράμμισα ότι η επανεκλογή του στον Δήμο Θεσσαλονίκης μπορεί να είναι περιορισμένης θητείας.
Μήπως όμως τελικά δεν φτάσουμε καν ως εκεί κι έχουμε μια μεγάλη έκπληξη;

Ας δούμε τα δεδομένα του αντιπάλου του.

Για τον Σταύρο Καλαφάτη υπάρχουν νέες αστρολογικές πληροφορίες. Μια έγκυρη πηγή εκ Θεσσαλονίκης τον φέρει να έχει γεννηθεί στις 15/5/1965, στις 16:30 περίπου, με τον Ωροσκόπο του να βρίσκεται στο Ζυγό κι όπως θα δούμε η ακρίβεια της ώρας γέννησης του θα κρίνει το αν τελικά θα κάνει την μεγάλη ανατροπή.
Είναι σίγουρο ότι σε σχέση με τον Γιάννη Μπουτάρη, ξεκινά με αστρολογικό μειονέκτημα, αφού στο ωροσκόπιο του η Δήμητρα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στους Ιχθύες (ο αντίπαλος του έχει τετράγωνο Δία-Δήμητρας σε γωνιακούς οίκους), ενώ στον ετήσιο χάρτη του η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο περιορίζει όσο να 'ναι τις δυνατότητες του.
Όμως με το Μεσουράνημα του να βρίσκεται στην 21η -22η μοίρα του Καρκίνου το πράγμα... μπερδεύεται αρκετά.
Κατ' αρχήν ο διελαύνων Δίας θα «πατήσει» επάνω του, προδιαγράφοντας μια σημαντική διάκριση. Το καλύτερο όμως για τον Σταύρο Καλαφάτη είναι ότι στο Ηλιακό τόξο ο προοδευμένος Δίας βρίσκεται –κι αυτός- επάνω στο γενέθλιο Μεσουράνημα του! Εδώ όπως και στην περίπτωση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη «παίζουμε» με τα λεπτά. Πέντε λεπτά διαφορά στην ώρα γέννησης σημαίνουν έναν χρόνο διαφορά στις εξελίξεις.
Αν λοιπόν η ώρα γέννησης του είναι όντως 16:30 ακριβώς, τότε μπορεί να ξεπεράσει τον αντίπαλο του πάνω στο νήμα. Αλλιώς θα αρκεστεί σε μια πολύ καλή επίδοση.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Σχετικά άρθρα

mikropopup ekloges

mikropopup euroekloges

mikropopup ekloges xioumor
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved