Δημοτικές εκλογές 2014: Πειραιάς - Β΄ Γύρος

Οι αστρολογικές εκτιμήσεις

Δημοτικές εκλογές 2014: Πειραιάς - Β΄ Γύρος

Ο Σκορπιός Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο Παρθένος Γιάννης Μώραλης είναι οι δύο διεκδικητές του Δήμου Πειραιά και με τις γνωστές επιφυλάξεις που έχουν να κάνουν με την άγνωστη ώρα γέννησης των δύο υποψηφίων, οι ουρανοί υποδεικνύουν ως τελικό νικητή τον δεύτερο.
Όπως σημείωσα και στο άρθρο για τον πρώτο γύρο, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος βιώνει τις ανατρεπτικές προδιαγραφές του γενέθλιου Ουρανού του στον Καρκίνο, αφού ο διελαύνων Δίας ενεργοποιεί πλήρως τις δυνατότητες του. Αν διεκδικούσε την Δημαρχία ως αντιπολίτευση, θα την κέρδιζε. Από την θέση όμως του απερχόμενου Δημάρχου, η πρόθεση του Ουρανού είναι να τον στείλει... απέναντι!
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μια ένδειξη δεν είναι ποτέ αρκετή αλλά απουσία άλλων δεδομένων θα μείνω σε αυτήν.

Πολλά βέβαια εξαρτώνται και από τα αστρολογικά δεδομένα του Γιάννη Μώραλη, για τον οποίο στο άρθρο για τον α΄ γύρο δεν έκανα καμία αναφορά, αφού δεν υπήρχε καν η ημερομηνία της γέννησης του. Όμως μια καλή φίλη με παρέπεμψε στην κατάλληλη πηγή κι έτσι το... μυστήριο λύθηκε!
Γεννημένος στις 16/9/1968 έχει μια πολυαστρία στην Παρθένο, όπου κοντά στον Ήλιο του βρίσκονται ο Πλούτωνας, ο Ουρανός και ο Δίας. Ο τελευταίος μάλιστα σχηματίζει ένα εξάγωνο με την Δήμητρα στον Σκορπιό, παρέχοντας του ένα άμεσο πλεονέκτημα στην εκλογική διαδικασία.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Σχετικά άρθρα

mikropopup ekloges

mikropopup euroekloges

mikropopup ekloges xioumor
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved