Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ΄ άστρα για την πορεία των κομμάτων;

Οι πρώτες αστρολογικές εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών

Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ΄ άστρα για την πορεία των κομμάτων;

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλωσορίσατε στην ανάλυση για τα εκλογικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του 2014.

Ο Μάιος μπορεί και θα φέρει σημαντικές εξελίξεις όχι μόνο στην ελληνική πολιτική σκηνή αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Η οργή για τη λιτότητα, το έλλειμμα δημοκρατίας και η αναξιοπιστία προς το ευρωπαϊκό ιδεώδες φέρνει άνοδο των αντιευρωπαϊκών και εθνικιστικών κόμματων σε αυτές τις ευρωεκλογές η οποία θα είναι αισθητή σε όλη την Ευρώπη.

Από την άλλη, οι συνομιλίες του Αλέξη Τσίπρα με τη Ρωσική κυβέρνηση και η προσφώνηση αυτής «χαιρετίζουμε τον αυριανό πρωθυπουργό της Ελλάδος» έχουν ιδιαίτερη σημασία. Μήπως κάτι ξέρουν; Όπως και να 'χει ας δούμε τι περιμένει τα ελληνικά κόμματα για τις ευρωεκλογές.

ΝΔ - δυσαρέσκεια από τα εκλογικά αποτελέσματα και ανησυχία για τη συνέχεια

Η Νέα Δημοκρατία καλείται να διαχειριστεί ένα βαρύ, φορτίο αφού ο νυν πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς, από αντιμνημονιακός, έγινε βαρύς υπηρέτης του μνημονίου και τα ποσοστά που του έδωσε ο λαός το 2012, όπως είχαμε γράψει τότε, είχαν πιάσει ταβάνι. Έτσι η Νέα Δημοκρατία για τις ευρωεκλογές την έχει άσχημα. Οι όψεις του διελαύνοντα Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο της μιλούν για πτωτική κίνηση αλλά και για ρήξεις ακόμα και στο εσωτερικό της. Η εξίσωση διελαύνων Κρόνος = Μηδενική Κριού/Κρόνος Υποθετικός = Ουρανός/Κρόνος Υποθετικός υποδεικνύει απώλειες που προκαλούνται από λανθασμένες αποφάσεις και από δυνάμεις που δεν είναι και τόσο ισχυρές. Συγχρόνως, οι δυσαρμονικές όψεις των διελαύνοντων Ουρανού και Πλούτωνα με τον Άρη της ΝΔ ενισχύουν το αρνητικό κλίμα για αυτή. Την ημέρα των ευρωεκλογών στο ωροσκόπιο του Αντώνη Σαμαρά ο διελαύνων Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό του και ο διελαύνων Κρόνος πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα του δείχνοντας ότι το ενδεχόμενο της ήττας (ήττα είναι και η δεύτερη θέση) είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

ΠΑΣΟΚ - Οι ελιές δεν είναι αιωνόβιες

Η Ελιά που είναι ένα ΠΑΣΟΚ με άλλο ΑΦΜ γιατί το κόμμα του "Ήλιου του πράσινου" χρώστα σε όσους φορούν παπούτσια ζητά να σώσει τη χώρα και την οικονομία, κάνοντας τα στραβά μάτια ότι πέρα από ηθικός αυτουργός, έχει μέγιστη ευθύνη για την αρνητική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Ο διελαύνων Ποσειδώνας σε δυσαρμονικές όψεις με το ωροσκόπιο του ΠΑΣΟΚ προεικονίζει διάλυση ενώ ο διελαύνων Κρόνος Υποθετικός υποδεικνύει ότι θα βρεθεί στο καναβάτσο. Το γεγονός ότι οι διελαύνοντες Πλούτωνας και Ουρανός σχηματίζουν αρνητικές όψεις με τον Άρη του Ε. Βενιζέλου δείχνει ρήξεις και καταστάσεις που θα φέρουν το ΠΑΣΟΚ και τον αρχηγό του σε πολιτικό μαρασμό.

ΣΥΡΙΖΑ – Ο καλύτερος εχθρός μου είναι ο εαυτός μου

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει παρουσιάσει αξιοσημείωτη πρόοδο αλλά όντας αρχηγός σε ένα κόμμα πολυφωνικό, δεν παύει να έρχεται αντιμέτωπος με παραφωνίες. Ίσως όμως να είναι καλύτερο αυτό σε σχέση με τις κρυφές ατζέντες. Ο διελαύνων Ποσειδώνας το βράδυ των ευρωεκλογών θα τριγωνίζει τη γενέθλια Αφροδίτη του ενώ ο διελαύνων Κρόνος θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή του όψεις που προεικονίζουν επιτυχία. Με βάση την Uranian Astrology ο διελαύνων Ερμής ισούται με τον Κρόνο Ύποθετικό που δείχνει επιβεβλημένη τακτοποίηση ενώ ο διελαύνων Κρόνος μιλά για αποτελέσματα που δεν ικανοποιούν. Θεωρώ ότι η δυσαρέσκεια θα έχει να κάνει με το ότι θα εκλεγούν ευρωβουλευτές από την πιο αριστερή και πιο σκληροπυρηνική πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό όσο να 'ναι θα φέρει πονοκέφαλο στον Αλέξη Τσίπρα αφού δεν θα είναι στη σφαίρα επιρροής του. Ο διελαύνων υποθετικός πλανήτης Ποσάιντον ισούται με τον ωροσκόπο και τον Κρόνο Υποθετικό που δείχνει διανοητική επιτυχία ενώ ο διελαύνων Δίας ισούται με Μεσουράνημα/Βόρειο Δεσμό και Σελήνη/Ζευς που μιλά για επιτυχία. Έτσι αν και ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μείνει τελείως ικανοποιημένος θεωρώ πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επικρατήσει, λόγω του ότι ο διελαύνων υποθετικός πλανήτης Ζευς τον ευνοεί προεικονίζοντας αύξηση ποσοστών. Προβλήματα και επιθέσεις, 10 μέρες πριν και μετά τις εκλογές, σε πολιτικά γραφεία, εκλογικά κέντρα ή ακόμα και εκπρόσωπους του είναι πιθανά.

Ποτάμι – Τα νερά του εκτός από θολά θα αποδειχθούν και ρηχά

Ο διελαύνων Κρόνος τετραγωνίζει τον Ερμή του Ποταμιού δείχνοντας χαμηλά εκλογικά αποτελέσματα ενώ ο διελαύνων Ποσειδώνας βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο του κόμματος και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα του Σταύρου Θεοδωράκη υποδεικνύοντας απογοήτευση και διάψευση τόσο των προσδοκιών του και όσο της επιθυμίας του το Ποτάμι να αναδειχθεί σε τρίτο κόμμα.

ΑΝ. ΕΛ – Ικανοποίηση με «μαχαίρια» και λακίσματα

Το κόμμα του Πάνου Καμμένου αντιμετωπίζει ζητήματα εσωστρέφειας. Κατά τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών ο διελαύνων Ποσειδώνας σχηματίζει τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό και ο διελαύνων Κρόνος τριγωνίζει τον Ερμή δείχνοντας ότι τα αποτελέσματά τους θα είναι ικανοποιητικά για τα ομολογουμένως χαμηλά ποσοστά τους. Όμως με τον διελαύνοντα Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνας ίσως βγουν «μαχαίρια» από την βραδιά των εκλογών και κάποιοι από την επόμενη μέρα... λακίσουν.

Χρυσή Αυγή – Έχει κρυφό ρεύμα

Βγάζοντας μια πολύ δύσκολη περίοδο η Χρυσή Αυγή, μπορεί να πάρει ποσοστά πολύ πάνω από αυτά του 2012. Ο διελαύνων Ποσειδώνας σε τρίγωνο με τον Ήλιο της στο Σκορπιό δείχνει την εναπόθεση ελπίδων σε αυτή από μερίδα του κόσμου που νιώθει ότι το συγκεκριμένο κόμμα την εμπνέει και της δίνει θετική πιστή για κάτι σταθερό, αν και δημοσίως το κρύβει ενώ ο διελαύνων Δίας σε τρίγωνο με τον Ερμή της μπορεί να βοηθήσει ώστε τα ποσοστά της όχι μόνο να είναι ανεβασμένα αλλά να αποτελέσει και το τρίτο κόμμα!

ΔΗΜΑΡ - ΚΚΕ

Η ΔΗΜΑΡ θα παρουσιάσει έντονη εσωστρέφεια και ζητήματα τόσο ηγεσίας όσο και στρατηγικής θα πέσουν στο τραπέζι, ενώ για το ΚΚΕ θα αποδειχτεί ότι η μόνιμη άρνηση θα του βγει σε καλό, στην παρούσα φάση, όσον αφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Η σιωπή και η απάθεια ισοδυναμούν με συνενοχή. Ασκήστε το εκλογικό σας δικαίωμα. Στείλτε το μήνυμα σας μέσα από την ψήφο σας!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Σχετικά άρθρα

mikropopup ekloges

mikropopup euroekloges

mikropopup ekloges xioumor
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved