Εκλογές 2014: Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας επί το έργον

Τα πρώτα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν είναι παρά το προμήνυμα των όσων θα ακολουθήσουν

Εκλογές 2014: Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας επί το έργον

Η ανατρεπτική Ηλιακή έκλειψη της 29ης Απριλίου, με την «κρυφή» συμμετοχή του αστρικού Ουρανού και του αστρικού Πλούτωνα έκανε την... δουλειά της!
Αλλά δεν ολοκλήρωσε ακόμη.

Τα πρώτα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν είναι παρά το προμήνυμα των όσων θα ακολουθήσουν και θα αποτυπωθούν την επόμενη Κυριακή στις Ευρωεκλογές. Ανεξάρτητα με το ποιοί ακριβώς θα επικρατήσουν τελικά στις Περιφέρειες και τους Δήμους (όπως πάντα, θα υπάρξουν αστρολογικές εκτιμήσεις και γι' αυτό), τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών αναμένεται να επιβεβαιώσουν όλα αυτά που από καιρό έχουν γραφτεί στο astrology.gr


Πρώτον, την πλήρη αποδοκιμασία του κ Σαμαρά και αναπόφευκτα της Νέας Δημοκρατίας. Εδώ μάλιστα οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες και για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, όπως έχει διατυπωθεί με σαφήνεια τους τελευταίους μήνες σε τουλάχιστον τρία άρθρα.

Δεύτερον, θα πιστοποιηθεί το οριστικό κλείσιμο του «κεφάλαιου» ΠΑΣΟΚ, όπως επίσης έχει προβλεφθεί αστρολογικά, εδώ και χρόνια.

Τρίτον, θα ανοίξει ο δρόμος για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ειδικά μετά τα γενέθλια του τον Ιούλιο, θα δει να του έρχονται όλα δεξιά ή πιο σωστά... αριστερά! Κι αυτό έχει αναφερθεί επανειλημμένα σε μια πλειάδα άρθρων, με τελευταίο εκείνο για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, με αφορμή τα γενέθλια του κράτους στις 3 Φεβρουαρίου (Ελλάδα 2014: Το μήλον της Έριδος).

Τέταρτον, αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές, θα...

Α, μην τα θέλετε όλα από τώρα!

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις προβλεπόμενες εξελίξεις θα σας δώσουμε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Μείνετε «συντονισμένοι» στην έγκυρη και αξιόπιστη «συχνότητα» του astrology.gr.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Δείτε επίσης:

Εκλογές 2014: Ποιόν πλανήτη θα ψήφιζες;

Εκλογές 2014: Θυμήσου! Πόσα σου έταζαν, θυμήσου...

Εκλογές 2014: Οι 12 αναποφάσιστοι του ζωδιακού

Δημοτικές εκλογές 2014: Η μάχη των Αθηνών

Δημοτικές εκλογές 2014: Η μάχη του Πειραιά

Δημοτικές εκλογές 2014: Η μάχη της Θεσσαλονίκης

Μπέλλα Κυδωνάκη: Το αστρολογικό προφίλ του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Εκλογές 2014: Όλες οι αστρολογικές εκτιμήσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved