Εκλογές 2014: Αστρολογικές εκτιμήσεις για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη. Τι λένε τα άστρα για το αποτέλεσμα των εκλογών;

Εκλογές 2014: Αστρολογικές εκτιμήσεις για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Εκλογές 2014: Υποψηφιότητες, συγκεντρώσεις, ομιλίες, υποσχέσεις, εκτιμήσεις, δημοσκοπήσεις, γνωριμίες, φιλίες, συμπάθειες – αλλά και αντιπάθειες.

Κι όμως, τα παραπάνω καθόλου δεν μέτρησαν στο αφιέρωμα που ετοίμασε το astrology.gr για τις εκλογές του 2014! Η ανάλυση και η παρουσίαση των υποψηφίων έγινε με βάση τους αστρολογικούς τους χάρτες - δηλαδή με τα προσωπικά τους στοιχεία που είναι γνωστά (ημερομηνία και τόπος γέννησής τους).

sgouros dourou b guros

Περιφερειακές Εκλογές 2014: Η μάχη της Αττικής

Ο Γιάννης Σγουρός (Ταύρος) και η Ρένα Δούρου (Ζυγός) διασταυρώνουν τα πολιτικά ξίφη τους, σε μια εκλογική μάχη με μεγάλη σημασία.

Astrology ekloges2 1

Δημοτικές εκλογές 2014: Αθήνα - Β΄ Γύρος

Ένας Καρκίνος, ο Γιώργος Καμίνης και ένας Λέων, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δίνουν την προσωπική τους μάχη και τα πράγματα... παραείναι περίπλοκα

Astrology ekloges2 2

Δημοτικές εκλογές 2014: Πειραιάς - Β΄ Γύρος

Ο Σκορπιός Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο Παρθένος Γιάννης Μώραλης είναι οι δύο διεκδικητές του Δήμου Πειραιά

Δημοτικές εκλογές 2014: Θεσσαλονίκη - Β΄ Γύρος

Astrology ekloges2 3

Ο Δίδυμος, Γιάννης Μπουτάρης και ο Ταύρος, Σταύρος Καλαφάτης διεκδικούν τον Δήμο Θεσσαλονίκης, όπως ήταν άλλωστε το αναμενόμενο

Υπάρχουν και δήμοι, βέβαια, όπου οι πολίτες έδειξαν σαφώς την προτίμησή τους από τον πρώτο κιόλας γύρο των εκλογών.

psinakis dimarxos marathona

Ηλίας Ψινάκης: Ο Κριός που ηγείται του Δήμου Μαραθώνα

Σαν Κριός με Αφροδίτη στους Διδύμους, ο Ηλίας Ψινάκης, έχει ένα έμφυτο επικοινωνιακό χάρισμα το οποίο χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και αυθορμητισμό: «Στην εποχή των τεχνοκρατών αλίμονο αν ένας δήμαρχος δεν είναι και μάνατζερ» δήλωσε χαρακτηριστικά!

~-~-~-~-~-~-~

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας την Κυριακή 18/5, ο Γιάννης Ριζόπουλος μας προειδοποίησε: "Τα πρώτα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν είναι παρά το προμήνυμα των όσων θα ακολουθήσουν".

Εκλογές 2014: Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας επί το έργον

4a3f973b6d964761696ecbd822ee9250 L

Η ανατρεπτική Ηλιακή έκλειψη της 29ης Απριλίου, με την «κρυφή» συμμετοχή του αστρικού Ουρανού και του αστρικού Πλούτωνα έκανε την... δουλειά της!
Αλλά δεν ολοκλήρωσε ακόμη.

Τι έλεγαν, όμως, τ' άστρα για τους υποψήφιους της Κυριακής 18/5;

Δημοτικές εκλογές 2014: Η μάχη των Αθηνών

ekloges 2014 athina

Πραγματική μάχη αναμένεται να γίνει την πρώτη Κυριακή στον Δήμο Αθηναίων, αφού κανείς από τους υποψηφίους Δημάρχους δεν δείχνει να έχει την απόλυτη υπεροχή αστρολογικά.

Ο Γιάννης Ριζόπουλος γράφει και για την «ποιότητα» των ζωδίων στα οποία ανήκουν οι 5 βασικοί διεκδικητές της δημαρχίας: έχουμε δύο «παρορμητικούς» (έναν Καρκίνο κι έναν Κριό), δύο «σταθερούς» (έναν Λέοντα κι έναν Σκορπιό), ο δε πέμπτος «μεταβλητός» (ένας Τοξότης), όπως θα δούμε παίζει... μόνος του! Διάβασε την ανάλυση εδώ.

Δημοτικές εκλογές 2014: Η μάχη του Πειραιά

Astrology ekloges Peiraias all

Οι δημοσκοπήσεις θέλουν τον νυν Δήμαρχο της πόλης να προηγείται με σημαντική διαφορά των ανθυποψήφιών του, ωστόσο φαίνεται ότι η κάλπη μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, ως προς τον τελικό νικητή.

Πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η ανατροπή; Διάβασε εδώ.

Δημοτικές εκλογές 2014: Η μάχη της Θεσσαλονίκης

Astrology ekloges thesaloniki

Στην συμπρωτεύουσα οι ενδείξεις είναι πιο σαφείς, και συμφωνούν με τις δημοσκοπήσεις που θέλουν το Δίδυμο με Ωροσκόπο στους Διδύμους, Γιάννη Μπουτάρη, να προηγείται με μεγάλη διαφορά του θεωρούμενου ως σημαντικότερου αντιπάλου του, Σταύρου Καλαφάτη. Διάβασε όλο το άρθρο εδώ.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Το αστρολογικό προφίλ του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Astrology ekloges Aris Spilitopoulos

Η Μπέλλα Κυδωνάκη βρήκε την ακριβή ημερομηνία και ώρα γέννησης του Άρη Σπηλιωτόπουλου και κάνει μια αστρολογική εκτίμηση με βάση τις δυνατότητες του ωροσκοπίου του. Διάβασέ την εδώ.

Τα SOS της εβδομάδας, από 16/5 έως 22/5

sos eklogon

Τι λένε τα άστρα, γενικά, για τις ημέρες του α' γύρου των εκλογών;

"Το παιχνίδι των εντυπώσεων καλά κρατεί και καλό είναι να μην «τσιμπάς» σε φαντεζί λεπτομέρειες αλλά να κοιτάς την ουσία". Στην Ελλάδα των προβλημάτων, οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι «απελευθερωτικές», εκείνο όμως που θα μετρήσει είναι το τι θα γίνει στην συνέχεια. Η Αφροδίτη και ο Ερμής πάντως είναι υπέρ της ομοψυχίας και των συνεργασιών κι όσο περνά από το χέρι τους θα το... παλέψουν!
Διάβασε εδώ τι άλλο σε... περιμένει.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Σχετικά άρθρα

mikropopup euroekloges

mikropopup ekloges xioumor
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved