Κοντσέρτο για… πολυβόλα

Δύο συνεργάτες του astrology.gr διατυπώνουν τις pre-game εκτιμήσεις τους για τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον «εξάστερο» και τον Ολυμπιακό.

Κοντσέρτο για… πολυβόλα

Karl Heinz Ottinger

Ένας τελικός στο Ελληνικό με 600-900 άτομα, το μάξιμουμ, δεν είναι τελικός Κυπέλλου Ελλάδος, όπου συμμετέχει ο Πρωταθλητής Ευρώπης 2011 και ο Ολυμπιακός, μια εκ των καλύτερων ομάδων στην Ευρώπη.

Στο παιχνίδι τώρα, ο Ολυμπιακός παίζει υπέρ βωμών και εστιών, μιας και τα τελευταία χρόνια βλέπει με τα… κιάλια τις κούπες! Ο Παναθηναϊκός μετά την ανατροπή που πέτυχε με την Barcelona, μπορεί να νικήσει και τα Νεφελείμ, του Λιακόπουλου. Βέβαια, ίσως να θεωρούν κάποιοι πως ο Ίβκοβιτς ξέρει καλά τον κουμπάρο του, Ζέλικο, αλλά αυτό είναι αδύνατον, μιας και ο Ομπραντοβιτς έχει απίστευτες εμπνεύσεις. Ούτε ο Ομπράντοβιτς «γνωρίζει» καλά-καλά τον Ζέλικο!

Στον αντίποδα, ο Πρίντεζης ήρθε για double, κάτι το οποίο, όμως, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δεδομένης της δυναμικής των «πράσινων». Ο Διαμαντίδης είναι η μπασκετική ενσάρκωση του Jason Bourne, ενώ ο Νίκολας θα είναι πρωταγωνιστής στο «κοντσέρτο για τριποντοβόλα».

Γιάννης Ριζόπουλος

Προσωπικά έχω... λαλήσει από τα μπασκετοπαίχνιδα, αφού η μεγάλη ελαστικότητα στην διάρκεια τους, θολώνει αρκετά το τοπίο των προβλέψεων. Με βάση, πάντως, τις Ηλιακές Επιστροφές των δύο προπονητών ο Ομπράντοβιτς πάει... σούμπιτος για το triple crown και μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στον μεγάλο φίλο και αντίπαλο Ίβκοβιτς. Στον τελικό κυπέλλου δεν αποκλείεται καθόλου να υπάρξει παράταση, αλλά με την συνδρομή του Δία η κούπα θα είναι... πράσινη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved