Πολυνομοσχέδιο: Επιστροφή στην αποικιοκρατία

Και οι εταιρείες που προέρχονται από τις συγκεκριμένες χώρες θα έρθουν ως «σωτήρες» να προσφέρουν δουλειά και ανάπτυξη-με το αζημίωτο

Πολυνομοσχέδιο: Επιστροφή στην αποικιοκρατία

Στις 15-12-2010 και ώρα 1.37 π.μ η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε το πολυνομοσχέδιο για την μείωση των μισθών και το πισωγύρισμα των εργασιακών σχέσεων πολλές δεκαετίες πίσω. Παρότι ως νόμος του κράτους «μετράει» από τη στιγμή της δημοσίευσης του στο ΦΕΚ, είναι δόκιμη και μια αστρολογική ανάλυση της συγκεκριμένης στιγμής, η οποία όσο να ‘ναι δίνει μια εικόνα για το τι ψηφίστηκε και το τι μας ...περιμένει.

Κατ’ αρχάς το ότι οι γωνιακές ακμές του ωροσκοπίου πέφτουν πάνω στο τετράγωνο Δία-Πλούτωνα του γενέθλιου χάρτη της Ελλάδας, παραπέμπει σε ένα ακόμη «μεγάλο φαγοπότι» των ημεδαπών και αλλοδαπών διαπλεκομένων. Κάτω από το ίδιο πρίσμα ο διελαύνων Κρόνος βρίσκεται στον 6ο οίκο της Ελλάδας, ασκώντας την επιρροή του στις εργασιακές σχέσεις.

Το νομοσχέδιο έχει στο πρώτο οίκο τον Κρόνο, μια άμεση και άκρως περιγραφική αναφορά στους περιοριστικό του χαρακτήρα. Και το ότι ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του 4ου οίκου δείχνει τι ακριβώς περιορίζεται: Η εγχώρια ανάπτυξη και η ευτυχία του λαού.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δυσαρμονικές όψεις του Κρόνου με το Μεσουράνημα (τετράγωνο) και τη Σελήνη (αντίθεση), που δείχνουν αντίστοιχα τη σκληρότητα των νέων μέτρων και τις ασφυκτικές πιέσεις που θα ασκηθούν στο λαό.
Και είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό το ότι η Σελήνη πάνω στην ακμή του 7ου οίκου, η οποία ουσιαστικά αντιπροσωπεύει όλους εμάς αλλά και τα χρήματα των εργαζομένων (με τη χρήση παράγωγων οίκων ο 7ος είναι ο 2ος του 6ου οίκου), είναι το πλέον βαλλόμενο ουράνιο σώμα, με τα τετράγωνα του Άρη και του Πλούτωνα να δίνουν την εικόνα ενός πραγματικού βιασμού. Παράλληλα, η Σελήνη κυβερνά και το 10ο οίκο, είναι δηλαδή ένας επιπλέον δείκτης των στόχων και των αποτελεσμάτων του νομοσχεδίου που από ότι φαίνεται κινούνται στη λογική του «η ταν η επί τας».

Φυσικά ο χάρτης έχει και θετικά στοιχεία. Το θέμα είναι για ποιούς...

Κυβερνήτης του Ωροσκόπου είναι η Αφροδίτη, που η θέση της σε οίκο και ζώδιο αντιπροσωπεύει επίσης τις προθέσεις του νομοσχεδίου. Αυτή βρίσκεται στο δεύτερο οίκο και το Σκορπιό, ένα ζώδιο που παραδοσιακά συνδέεται με τα χρήματα των άλλων, ενώ ας μην μας διαφύγει ότι η Αφροδίτη κυβερνά και τον 8ο οίκο. Ο στόχος δηλαδή από ότι φαίνεται είναι μια αναδιανομή του πλούτου η κατά το κοινώς λεγόμενο να μας τα ...πάρουν.

Η σύνοδος Δία και Ουρανού στους Ιχθύες γίνεται στον έκτο οίκο, που μας δείχνει τις εργασιακές σχέσεις. Αυτή η δυναμική σύνοδος μας δείχνει ξεκάθαρα την ανατροπή του εργασιακού καθεστώτος με την ενδεχόμενη εφαρμογή ενός «μεταμοντέρνου» τρόπου για την διαχείριση της εργασίας, ακριβώς για να προλαμβάνονται διάφορες απεργίες και «παράξενες» κινήσεις του εργατικού δυναμικού της χώρας, που δεν είναι ενταγμένο στις υπάρχουσες πολιτικές δυνάμεις.
Όμως από τα τετράγωνα του Ήλιου με τον πληθωρικό Δία και τον ανατρεπτικό Ουρανό μπορούμε να μάθουμε ποιοί είναι αυτοί που θα ευνοηθούν από τις νέες ρυθμίσεις. Πρακτικά, οι ισχυροί εκπροσωπούνται είτε από το Δία, είτε από τον Πλούτωνα και στο συγκεκριμένο χάρτη η σύνδεση του πρώτου με το θέμα είναι προφανής.

Ποιοί λοιπόν θα συμμετέχουν στο πλιάτσικο;

Με τη βοήθεια της αστροχαρτογραφίας μπορούμε να εντοπίσουμε τις χώρες και κατ’ επέκταση τις έδρες των εταιρειών που θα ωφεληθούν, είτε μαζεύοντας όλο το χρήμα, είτε εκμεταλλευόμενες στο έπακρο το νέο καθεστώς.

Οι γραμμές της Αφροδίτης (διάβαζε χρήματος) περνούν από την Αραβική χερσόνησο, τα Εμιράτα του Περσικού κόλπου και το Ιράν. Επίσης από την Ιαπωνία και την κεντρική Αυστραλία. Και οι επενδυτές που προέρχονται από αυτές τις χώρες-περιοχές θα βρουν την κότα με τα χρυσά αυγά.

Οι γραμμές του Δία και του Ουρανού περνούν από τις ανατολικές ΗΠΑ, τον Παναμά, τη Νέα Ζηλανδία και όσον αφορά την Ευρώπη από τη Γαλλία, τη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες. Οι ίδιες περίπου περιοχές, με μικρές αποκλίσεις, διασχίζονται και από τις γραμμές του Ήλιου.
Και οι εταιρείες που προέρχονται από τις συγκεκριμένες χώρες θα έρθουν ως «σωτήρες» να προσφέρουν δουλειά και ανάπτυξη-με το αζημίωτο φυσικά-όπως τον παλιό καλό καιρό της αποικιοκρατίας.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μόνον η Κίνα στάθηκε άτυχη, αφού η καμπύλη του Ήλιου διασταυρώνεται με την κάθετη του Κρόνου ακριβώς πάνω από το Πεκίνο. Όπερ σημαίνει ότι τόσο η Κίνα, όσο και οι πολίτες της που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας, δεν θα ωφεληθούν από το νέο καθεστώς, αντίθετα η δράση τους είτε θα μπλοκάρει, είτε θα περιοριστεί.
Ανάλογη «πόρτα» τρώνε η Τουρκία, η Ουκρανία και η Ρωσία, αφού η καμπύλη του Κρόνου περνά σχεδόν πάνω από τις πρωτεύουσες τους.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι η αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις έγιναν για να ανοίξει ο δρόμος σε πολυεθνικές που αναζητούν φθηνό εργατικό δυναμικό και από όσο καταλαβαίνουμε, πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου μας έβρισκαν κάπως ...ακριβούς.

Δυστυχώς όμως για το ...νομοσχέδιο το τετράγωνο Ήλιου και Ουρανού σε συνδυασμό με τις σκληρές όψεις της Σελήνης σημειοδοτούν έντονες κοινωνικές αναστατώσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.
Εξ άλλου ο ανάδρομος Ερμής δεν παύει να υποδηλώνει ότι αρκετές από τις διατάξεις του νομοσχεδίου δεν θα ισχύσουν και θα αναθεωρηθούν με βάση τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved