Τρίπολη-Το τρένο δεν έφθασε ποτέ

Τραγική κατάληξη είχε ο εκτροχιασμός της αμαξοστοιχίας 1426 με προορισμό την Τρίπολη και ευτυχώς ελάχιστους επιβάτες
Παπασταύρου Λίντα

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τραγική κατάληξη είχε ο εκτροχιασμός της αμαξοστοιχίας 1426 με προορισμό την Τρίπολη και ευτυχώς ελάχιστους επιβάτες. Ένας άνθρωπος καταπλακώθηκε από το συρμό, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το δυστύχημα έγινε στις 21:45 λίγο έξω από τον Αχλαδόκαμπο.

Στο ωροσκόπιο της στιγμής είναι προφανής η εμπλοκή του Κρόνου στον 3ο οίκο των ταξιδιών, σε ακριβέστατη αντίθεση με το αστρικό Μεσουράνημα. Η θέση του Κρόνου στο Ζυγό (κυβερνήτη του 6ου οίκου) υποδηλώνει πως κάτι δεν πήγε καλά στις ενώσεις (αλλαγές) των γραμμών η ότι το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιου είδους τεχνική ανεπάρκεια.
Η αμαξοστοιχία αναχώρησε από το Άργος στις 21:03 με το αστρικό Μεσουράνημα να τετραγωνίζεται από τον τροπικό Πλούτωνα. Παράλληλα, η διελαύνουσα Σελήνη στον Υδροχόο περνούσε πάνω από το γενέθλιο Ουρανό και το Μεσουράνημα της Ελλάδας (έχουν σύνοδο). Όμως σίγουρα τα αστρολογικά αίτια της τραγωδίας φαίνεται να έχουν τις ρίζες τους στην Νέα Σελήνη της 5ης Δεκεμβρίου, όπου ο Άρης στον 6ο οίκο και στον Τοξότη, σε ένα ζώδιο δηλαδή που συνδέεται άμεσα με τα ταξίδια και τα μεταφορικά μέσα σχημάτιζε ένα τ-τετράγωνο με τον Ουρανό (αυτή η όψη είναι ο ...ορισμός του εκτροχιασμού) και τον αστρικό Ωροσκόπο στους Διδύμους-επίσης σχετικό με μετακινήσεις και μάλιστα εσωτερικού.
Όπως είχα σημειώσει και στην προηγούμενη «Αστρολογική Εφημερία» (4 έως 6/12): «Πάνω που θεωρούσαμε ότι είχαμε ξεμπερδέψει με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, φαίνεται ότι μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου θα συνεχίσει να εξαπολύει τις ...ρουκέτες του εναντίον δικαίων και αδίκων. Πως να μπεις σε αεροπλάνο με όλα αυτά; Αλλά τι λέω… Με αυτούς τους ανεκδιήγητους τύπους ούτε σε ποδήλατο είσαι ασφαλής, αφού μπορεί να φας καμιά αδέσποτη γλάστρα κατακέφαλα…»
Δυστυχώς ο άτυχος επιβάτης έφαγε στο κεφάλι ολόκληρο τρένο.

Αυτές οι ίδιες όψεις εξ άλλου είναι που τις τελευταίες μέρες (κι αυτές που θα έρθουν) έχουν αναστατώσει την καθημερινότητα μας με τις διαρκείς απεργίες των μέσων μεταφοράς. Βούτυρο στο ψωμί του ανάδρομου Ερμή, θα έλεγα...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved