Άβε Καίσαρ-Ο Dominique Strauss Kahn στην Αθήνα

Στο κλασσικό ερώτημα «Ποιος κυβερνά τελικά αυτόν τον τόπο;» η αστρολογία έχει τις δικές της απαντήσεις
Παπασταύρου Λίντα
Άβε Καίσαρ-Ο Dominique Strauss Kahn στην Αθήνα

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Στο κλασσικό ερώτημα «Ποιος κυβερνά τελικά αυτόν τον τόπο;» η αστρολογία έχει τις δικές της απαντήσεις. Ο Ντομινίκ Στρος Καν με τον γενέθλιο Πλούτωνα του πάνω στην αντίθεση Ήλιου-Κρόνου της Ελλάδας στον άξονα 4ου-10ου οίκου, διεκδικεί επάξια τον τίτλο του ...απόλυτου Μονάρχη της χώρας. Το πράγμα μάλιστα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον από την αντίθεση του Κρόνου του με τον γενέθλιο Ερμή της Ελλάδας στον Υδροχόο. Αυτό πάει να πει να σε έχουν δέσει χειροπόδαρα και να μην βγάζεις άχνα...

Ωστόσο στη συναστρία υπάρχει και ένα παρήγορο στοιχείο. Η ανοικτή σύνοδος του Ουρανού του με τη Σελήνη της Ελλάδας στους Διδύμους, δηλαδή εμάς, μπορεί από τη μια να δείχνει ότι θα μας ...αλλάξει τα φώτα αλλά κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Και αν ο Ουρανός γυρίσει τούμπα, ο κ Στρος Καν θα φύγει τρέχοντας και αναφωνώντας: «Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες!»



Το κεφάλι του ΔΝΤ που γεννήθηκε στα αντίστοιχα ΒΠ του Παρισιού, έχει κι ένα ιστορικό που από ενεργειακή σκοπιά παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Η Τυνησιακή καταγωγή της μητέρας του (ο πατέρας του ήταν Εβραίος) τον οδήγησε από νωρίς στη Βόρειο Αφρική και στο Αγαδίρ του Μαρόκο, όπου το 1960, σε ηλικία έντεκα ετών ο μικρός Ντομινίκ υπήρξε μάρτυρας ενός από τους πιο παράξενους σεισμούς της Ιστορίας: 5,7 Ρίχτερ αλλά με 15.000 θύματα! Λόγω της μεγάλης επιτάχυνσης των σεισμικών κυμάτων η πόλη καταστράφηκε ολοσχερώς και η οικογένεια Στρος επέστρεψε στη Γαλλία.
Για τον κοινό νου, μια τέτοια καταστροφή και η προεδρία του ΔΝΤ δεν έχουν καμία σχέση αλλά από αστρολογική-ενεργειακή σκοπιά συνδέονται αμφότερες με Ουρανό-Πλουτώνιες καταστάσεις. Κι αυτό που μου περνά από το μυαλό είναι μήπως το έχει η μοίρα του ώστε η παρουσία του να «συντονίζεται» με οικονομικούς ή πολιτικούς «σεισμούς». Από το 2007 πάντως που ανέλαβε τα καθήκοντα του η διεθνής Οικονομία πάει ...άπατη. Κι αυτό βέβαια δεν είναι καλός οιωνός για τη συνέχεια...

Από την άλλη πλευρά, ο ίδιος παρά τον Πλούτωνα που κουβαλά, περνάει ...μια χαρά με το τετράγωνο Ήλιου-Δία να φουσκώνει διαρκώς το κύρος και το πορτοφόλι του.
Το 2008 μάλιστα «έπαιξαν» κάποια θεματάκια γύρω από τα ερωτικά παραστρατήματά του, καθ’ ότι παντρεμένος με την τηλεοπτική παρουσιάστρια Αν Σινκλαίρ.
Άντε καλέ μου Ταύρε... Ρίξε και κανά ψιχουλάκι στους πτωχούς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved