Είπατε τω βασιλεί-Οι Uranian χρησμοί για τον βασιλικό γάμο

Ποια η πορεία της σχέσης και κατά πόσο το «κάρμα» ή
Παπασταύρου Λίντα
Είπατε τω βασιλεί-Οι Uranian χρησμοί για τον βασιλικό γάμο

από τον Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger


























Θεέ μου, δώσε να μην παντρευτώ ποτέ. Και αν το πράξω τούτο κάποτε, να μην απατηθώ. Κι αν το τελευταίο γίνει, να μην το μάθω. Και αν το μάθω, κάμε ώστε να μη μου καεί καρφί μετά γι' αυτό.

Μολιέρος

Την Παρασκευή 29 Απριλίου 2011 και ώρα 11:00 στο Λονδίνο ενώνονται με τα δεσμά του γάμου ο Πρίγκιπας της Αγγλίας William με την αγαπημένη της καρδιάς του Kate Midleton. Μέσα σε αυτόν τον γάμο η Αγγλία παίζει ένα δυνατό χαρτί της μιας και θέλει να «στοκάρει» το στραπατσαρισμένο προφίλ της τα τελευταία 30 χρόνια με τα καμώματα του Καρόλου, το διαζύγιο με την Lady Diana αλλά και τις περιπέτειες της Fergie.

Ένας γάμος που θα είναι σημείο αναφοράς και χλιδή,ς όταν ο Βρετανός μαστίζεται από βαριά φορολογία, προβλήματα στην παιδεία αλλά θέλει να δει τον πρίγκιπα του και το παλάτι του ικανοποιημένο.

Ποια η πορεία της σχέσης και κατά πόσο το «κάρμα» ή η κληρονομικότητα μπορούν να επηρεάσουν την πορεία της σχέσης;

Οι Uranian χρησμοί για την Kate

Ι. Δυσκολίες στην προσαρμογή. Μια ζωή πλούσια σε εμπειρίες. Άτομο με πίστη. Υψηλό ποσοστό θνησιμότητας από αγριότητες.

(Aries Point= Ουρανός/ Πλούτωνας= Βόρειος Δεσμός= MC/Apollon= Ήλιος/ Poseidon=Hades/Kronos)

ΙΙ. Η ανάπτυξη και η εξέλιξη που θέλω τελικά δεν έρχονται. Ένα άτομο όπου είναι παντού καλοδεχούμενο.

(Ήλιος=Aries Point/Admetos= Aries Point/Cupido)

ΙΙΙ. Προσοχή σε ζητήματα μολύνσεων. Επαφές και συναλλαγές με τους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν μια ιδέα. Η προσωπική μου εξέλιξη επηρεάζεται από άλλα άτομα. Οι κινήσεις που είναι παρέα με άλλους. Αυξάνοντας τους ρυθμούς προκειμένου να μπορώ να σταθώ σαν ίσος προς ίσο. Ζώντας μαζί με άλλους.

(ASC= Κρόνος /Ποσειδώνας =Έρμης / Poseidon = MC/Πλούτωνας= Σελήνη /Ποσειδώνας =Πλούτωνας/Zeus= Βόρειος Δεσμός/ Cupido).

ΙV. Αδυναμία του να ασκήσω καθήκοντα διοίκησης. Η ζωή στο σπίτι των γονιών. Η θέληση για εκδίκηση. Ένα άτομο εξαρτώμενο.

(MC= Ποσειδώνας / Kronos= ASC/Cupido = Άρης/Hades= Hades/Vulcanus)

Το σημείο του συζύγου: Ήλιος /Βόρειος Δεσμός+ASC/Kronos - Αφροδίτη/Άρης

Το σημείο αυτό αντιστοιχεί στις 15.35΄. Η πρόοδος του άξονα Σελήνης/Cupido είναι σε εκείνο το σημείο στις 29/4. Πράγμα που σημαίνει πως έχουμε την φυσική εξέλιξη μιας σχέσης σε γάμο.

Προγενέθλια έκλειψη Kates

MC/Ήλιος =Αφροδίτη/Admetos= Δίας/Admetos = ASC/Κρόνος= Ερμής/Cupido= ASC/Βόρειος Δεσμός= Cupido/Zeus:

Η αλληλεπίδραση μεταξύ της ψυχής και του σώματος. Συναισθηματική ψυχρότητα

στα ερωτικά ζητήματα. Ο θάνατος ενός γυναικείου προσώπου. Χάνοντας αυτά που

θεωρώ σίγουρα και κεκτημένα. Χωρισμός. Σκέψη για γάμο. Κρατώντας επαφές. Στρατιωτική κίνηση. Γάμος.

Προοδευμένο MC= Aries Point / Αφροδίτη= MC/Poseidon= Βόρειος Δεσμός / Hades= Πλούτωνας/Vulcanus= Aries Point /Δίας = Άρης /Πλούτωνας= Ήλιος /Ουρανός:

Μια άκρως γοητευτική εικόνα. Βρώμικες καταστάσεις που βγαίνουν στην επιφάνεια. Μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή. Αποκτώ μια αίσθηση απόλυτης ευτυχίας αφού έχω λειτουργήσει μεθοδευμένα. Αυτά που διδάχθηκα θεωρητικά βγαίνουν στο έπακρο. Συγκίνηση. Ξαφνικά γεγονότα. Ένα ψυχολογικό σοκ.

Ο Γάμος για την Kate

MC (γάμου)= Σελήνη/Admetos=Ήλιος /Ποσειδώνας = Kronos= Βόρειος Δεσμός / Δίας = Βόρειος Δεσμός / Αφροδίτη= Aries Point /Hades = Κρόνος / Admetos (natal) = Ήλιος /Poseidon= ASC/Ερμής= MC= Ουρανός /Πλούτωνας= ASC/Αφροδίτη (πρόοδος)

Μια ζωή με λύπη. Θλιμμένος λαός. Μια στιγμή όπου σηματοδοτεί ένα τέλος. Μια αυτό-εξαπάτηση. «Φυγή» από την πραγματικότητα. Ένα μεγάλο έθνος που έχει χάσει την ανεξαρτησία του και ζει στο παρελθόν. Περασμένα μεγαλεία. Τιμητική διάκριση σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Για να έχει μια αξιοπρόσεκτη φυσική ευαισθησία. Προστασία.

Εξοικείωση με το μελλοντικό σύζυγο. Μια όπου είναι αρεστή από το κοινό. Κάποιος που είναι ερωτευμένος. Κάποιος που είναι ερωτευμένος. Δένοντας ένα προνόμιο δια μέσω συμφωνητικού. Δουλεύοντας κάποιες ικανότητες έμφυτες. Μια νέα ζωή ξεκινά.

Τι σημαίνει ο William για την Kate

Ήλιος (Kate’s)= Δίας /Apollon (William) : Βλέποντας τον κάτι ξεχωριστό. Αγάπη και Δόξα.

Τι σημαίνει η Kate για τον William

Ήλιος (William’s)= Aries Point= ASC/Ερμής= Ήλιος/ Poseidon= Ουρανός /Πλούτωνας= Βόρειος Δεσμός: Μια καρμική σχέση. Ένα άγγιγμα ψυχής.

Ο σύνθετος χάρτης από….Uranian οπτική

ASC (composite)= MC/Ποσειδώνας= Ουρανός /Ποσειδώνας= Κρόνος /Ποσειδώνας= Ερμής /Hades= Πλούτωνας /Zeus =Βόρειος Δεσμός /Ποσειδώνας

Μια μαζική εξαπάτηση. Παρουσιάζοντας μια ψευδή εικόνα. Οι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι θέλουν. «Μηνύματα» θανάτου. Προσβολή από μόλυνση ή ασθένεια. Δυσφήμηση. Απειλή από τρίτους. Εγκατάλειψη.

MC=Ουρανός= MC/Κρόνος= Κρόνος / Ουρανός= Aries Point/ Admetos = Aries Point / Cupido= Kronos/Apollon= Aries Point /Δίας

Ένας ξαφνικός χωρισμός. Η εξάντληση. Δέχομαι κίνηση ρουά-ματ! Κοινωνική δραστηριότητα. Για να είναι σημείο αναφοράς για πολλούς. Λειτουργώντας βάση σχεδίου.

ASC/MC= ASC / Ουρανός = ASC/Κρόνος = Σελήνη= Βόρειος Δεσμός / Apollon

Γεγονότα που προκαλούνται απρόσμενα και ίσως με υπαιτιότητα

άλλων. Ξαφνική όχληση του κόσμου. Χωρισμός. Ξαφνικά ασυνήθιστα γεγονότα με θηλυκά πρόσωπα. Ο χωρισμός από μια γυναίκα. Συνδεμένοι για ζητήματα γοήτρου.

Ήλιος = Ποσειδώνας /Poseidon = ASC/Hades = Ποσειδώνας /Πλούτωνας = Δίας /Kronos

Μια σχέση όπου παίρνει λάθος δρόμο και οδηγείται στον όλεθρο. Μια σχέση που εκτίθεται σε μεγάλο κίνδυνο. Οι ευτυχείς ημέρες του παρελθόντος. Υψηλή προσωπικότητα. Επιτυχής ηγέτης.

Σελήνη= ASC/Κρόνος = ASC/Ουρανός= MC/ASC= Βόρειος Δεσμός /Apollon= Δίας / Zeus

Απόρριψη ή σκάνδαλο από μια γυναίκα. Κύηση

Άρης /Cupido= MC/Kronos= Άρης/Admetos= Cupido/Vulcanus= Ουρανός /Kronos = Αφροδίτη/Cupido= Admetos/Vulcanus= Αφροδίτη/Admetos= Κρόνος /Kronos =Σελήνη/ Zeus

Ο ηγέτης της σχέσης (προφανώς ο William) αναλαμβάνει έναν πιο ουσιαστικό ρόλο στην πολιτική ζωή). Τρόμος. Επαφές με άτομα ομοίων ιδεών. Τα διατάγματα και οι αποφάσεις. Το χτύπημα από την Μοίρα. Το μεγάλο εμπόδιο. Χωρισμός από τον πατέρα. Η αρχή του τέλους ξεκινά με τον θάνατο προσώπου μεγάλης ηλικίας. Απόκτηση απογόνου.

Σελήνη /Cupido= Σελήνη/Admetos= Aries Point /ASC= Δίας /Hades= Ήλιος /Ποσειδώνας

θάνατος μια γυναίκας ή κοπέλας εντός κλειστού χώρου. Κρυφή ευτυχία. Η απώλεια της πραγματικότητας και της αίσθησης του

χρόνου.

Ας περάσουμε στο συμπέρασμα: Μια σχέση όπου δεν διαφαίνεται να έχει happy –end και που οι συνέπειες αυτού ίσως να είναι πολύ πιο σοβαρές από αυτές του χωρισμού του Καρόλου με την Diana.(θα αναλύσουμε τους λόγους σε προσεχές άρθρο).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved