Υπόθεση Wikileaks-Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται...

Η Αμερική έχει δυο κυρίες υπηρεσίες. Την CIA και την NSA. Οι μυστικές υπηρεσίες πλέον δεν έχουν κατασκόπους με μαύρα γυαλιά
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Κarl Heinz Ottinger

"Nothing is as it seems" ( Al Pacino -the Recruit)
Ήταν ένα όμορφο βαρετό πρωινό τις 3ης Ιανουαρίου 2007 όταν ανέβηκε στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα Wikileaks.com όπου έμελλε να δημιουργήσει ιδιαίτερο πονοκέφαλο στις Αμερικάνικες Μυστικές Υπηρεσίες , στο Πεντάγωνο και στην Αμερικάνικη Κυβέρνηση γενικότερα.
Τι είναι όμως τελικά η Wikileaks; Στο αστρολογικό της προφίλ με βάση την κλασική αστρολογία ξεχωρίζουν το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό και η διευκολυνόμενη (από τον Άρη) αντίθεση Κρόνου-Ποσειδώνα. Από τη μια το avant guarde της επανάστασης κι απ την άλλη παιχνίδια πολέμου σε γκρίζο φόντο.
Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας, ο Αυστραλός Julian Assange πρώην χάκερ είναι αυτή την στιγμή ο Νο 1 καταζητούμενος από την Ιντερπόλ θεωρείται μάλιστα ως εξαιρετικά επικίνδυνος για την ανθρωπότητα. Η όλη ιστορία μου θυμίζει Μπιν Λάντεν και 11/9 και να δούμε τελικά ποιές θα είναι οι συνέπειες στην ελευθερία του διαδικτύου ύστερα από όλο αυτό το μπέρδεμα...

Δομή Μυστικών Υπηρεσιών
Η Αμερική έχει δυο κυρίες υπηρεσίες. Την CIA και την NSA. Οι μυστικές υπηρεσίες πλέον δεν έχουν κατασκόπους με μαύρα γυαλιά και καμπαρτίνα. Οι κατάσκοποι πλέον επιβάλλεται να είναι χάκερς, να έχουν γνώσεις γεωπολιτικής και στρατιωτικών εφαρμογών. Ασφαλώς υπάρχουν και οι στρατευμένοι επιτελείς -συλλέκτες πληροφοριών που μπορεί να είναι παπάς, αστυνομικός καλουπατζής ή οτιδήποτε άλλο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως όλες οι μυστικές έχουν ομάδες εκκαθάρισης. Δηλαδή εκεί που πίνει το τσαγάκι του , ο καθόλα συμπαθής φίλος μας, αυτοκτονεί πισώπλατα με 5-6 σφαίρες και αφήνει και σημείωμα με τον γραφικό του χαρακτήρα. Και φυσικά, ένα από τα βασικά μελήματα των μυστικών υπηρεσιών είναι οι μπλόφες και το να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου η να προετοιμάζουν το έδαφος για αυτό που μέχρι χθες έδειχνε αδιανόητο και αύριο θα είναι καθεστώς..

Η C I A
Ο χάρτης της CIA έχει έναν Ήλιο που σχετίζεται με επιβολή δύναμης ενώ η Σελήνη, η Αφροδίτη και οι ακμές 6ου και 12ου είναι σε μοίρες που σχετίζεται με επαίσχυντες πράξεις και ιδιαίτερα με δολοφονίες. Στο ωροσκόπιο της ξεχωρίζει επίσης η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στο 10ο οίκο και κάτι που στην προκειμένη περίπτωση μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, ο Δίας στο Σκορπιό, στο ίδιο ζώδιο δηλαδή που τον έχει και ο ιδρυτής της Wikileaks, όποτε κι αν έχει γεννηθεί (υπάρχουν τουλάχιστον τρεις εκδοχές για την πραγματική του ημερομηνία).


Ως συναστρία συναντάμε ένα νεφέλωμα πλανήτων της Wikileaks στον 3ο οίκο της CIA. O Βόρειος Δεσμός της-ένας δείκτης προορισμού η «αποστολής»- είναι στους Ιχθύες σε τρίγωνο με τον Δια και την Σελήνη της CIA, ενώ αντίστοιχα «ρίχνει» το δικό της Δία στην περιοχή του Νότιο Δεσμό της CIA στον Τοξότη. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τους ομοζωδιακούς Κρόνους μου φέρνουν στο μυαλό εκείνο το τραγουδάκι «αμοιβαία τα αισθήματα (συμφέροντα λέω εγώ) μωρό μου»... Επιπλέον ο Ποσειδώνας της Wikileaks τετραγωνίζεται με τον Δία της CIA και το δίδυμο Ήλιου-Ερμή με τον Ποσειδώνα της.
Όποιος καταλαβαίνει -καταλαβαίνει.


Υπάρχει όμως και η συναστρία με τα μέτρα της Uranian

ΗΛΙΟΣ (Wikileaks)= ΣΕΛΗΝΗ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (CIA)=ΚΡΟΝΟΣ/ADMETOS= ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ/ΚΡΟΝΟΣ= ARIES POINT/ΔΕΣΜΟΙ ΣΕΛΗΝΗΣ= ΣΕΛΗΝΗ/POSEIDON=ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ/KRONOS= ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ/ZEUS:

Αναισθησία, έμπνευση. Καρτερικότητα και τεστ των νεύρων. Στοχασμός. Συμμαχία- κοινό εγχείρημα. Υποσυνείδητος επηρεασμός της ψυχής και του νου. Διπλωματία και αποτυχία

Θα το γράψω για τρίτη φορά... Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved