Αίγυπτος: Εξ... Ουρανού και Πλούτωνα το πραξικόπημα

Νέα εποχή με το στρατό να «περιφρουρεί τη δημοκρατία»

Αίγυπτος: Εξ... Ουρανού και Πλούτωνα το πραξικόπημα

Να λοιπόν που βγήκαν τα τανκς στην Αίγυπτο και έχει ενδιαφέρον να δούμε τα ζωδιακά παιχνίδια εξουσίας. Ένας Σκορπιός ανέτρεψε έναν Λέοντα, ορίζοντας έναν Αιγόκερω ως διάδοχο του... Δηλαδή, ο ισλαμιστής Πρόεδρος Μόρσι καθαιρέθηκε, το Σύνταγμα ανεστάλη μέχρι νεοτέρας, ο στρατηγός Σίσι όρισε ως μεταβατικό ηγέτη της χώρας έναν Αιγόκερω, τον Πρόεδρο του Συνταγματικού Δικαστηρίου Αντλί Μανσούρ και όλα αυτά με την Ουάσιγκτον να νίπτει τας χείρας της και την Μόσχα να τηρεί άμεσα «περίεργη» σιγή ιχθύος...

Απ' ό, τι φαίνεται οι στρατιωτικοί κινούνται σε «πνεύμα Νάσερ», στοχεύουν δηλαδή στην ανάκτηση της αραβικής αξιοπρέπειας αλλά μέλλει να δούμε και τον πραγματικό ρόλο τους σε σχέση με τα όσα διαδραματίζονται στην Εγγύς Ανατολή. Για την ώρα πάντως, ύστερα από την «ήττα του πολιτικού Ισλάμ», όπως δήλωσε ο ίδιος, ο Άσαντ χαμογελάει, ενώ λίγο βορειότερα ο Ερντογάν προβληματίζεται από την απώλεια ενός πιστού συμμάχου.

Το στρατιωτικό πραξικόπημα έγινε ύστερα από διαρκείς διαδηλώσεις των Αιγυπτίων αντιφρονούντων, που κορυφώθηκαν από τις 30 Ιουνίου και μετά. Κι όλα αυτά συνέβησαν στα πλαίσια της ανατρεπτικής Νέας Σελήνης του Ιουνίου και κάτω από τις πιέσεις ενός πολύ σημαντικού πλανητικού σχηματισμού.


Όσον αφορά στο γενικό αστρολογικό πλαίσιο, στα πρόσφατα «SOS της εβδομάδος» περιγράφεται ξεκάθαρα το ενδεχόμενο ενός τέτοιου ξεσπάσματος, εξαιτίας του «κρυφού» τ-τετραγώνου ανάμεσα στον Ουρανό στον Κριό, τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον αστρικό Κρόνο στο Ζυγό:

«Σε συλλογικό-κοινωνικό επίπεδο έχουμε να κάνουμε με ένα «κρυφό» τ-τετράγωνο μεταξύ των αργών πλανητών, το οποίο από μόνο του τείνει να δημιουργήσει εμπλοκές και αντιπαρατιθέμενους «θύλακες», οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια στο ξέσπασμα μιας νέας «άνοιξης» ή ενός νέου... «χειμώνα», ανάλογα με το πως τα βλέπει ο καθένας...»

Αν όμως πάμε ακόμη πιο πίσω, τον Σεπτέμβριο του 2012, δημοσιεύθηκε εδώ στο astrology.gr μια ακόμη «προφητική» ανάλυση για τα τεκταινόμενα, με αφορμή κι αιτία το τότε τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, στο οποίο για πρώτη φορά συμμετείχε ο αστρικός Κρόνος (Ουρανός feat Πλούτωνας-Ένα τετράγωνο αλλιώτικο απ' τα άλλα).

«Μάλιστα, το συγκεκριμένο τετράγωνο φαίνεται πως ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα της σειράς, αφού σε αυτό θα συμμετάσχει οσονούπω και ο αστρικός Κρόνος από το Ζυγό, διαμορφώνοντας έτσι ένα «κρυφό» και ιδιαίτερα «σκληρό» ταυ-τετράγωνο, που όμοιο του είχαμε συναντήσει σε «συμβατική» μορφή το 2010, τη χρονιά που ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή κρίση χρέους αλλά και η λεγόμενη «Αραβική άνοιξη». Και βέβαια το πιθανότερο είναι πως αυτές οι αναμνήσεις θα ξυπνήσουν μέσα στους μήνες που ακολουθούν κι ο κόσμος θα βιώσει έναν «δεύτερο γύρο», τόσο στην διεθνή Οικονομία, όσο και στο «Αραβικό τόξο». Και αν θέλετε τη γνώμη μου, τα πράγματα αυτή τη φορά θα είναι πολύ πιο «ζόρικα».

Και λίγο πιο κάτω:

«Όσον αφορά τον χρόνο εκδήλωσης των γεγονότων, είναι δεδομένο πως το σύμπαν δεν... βιάζεται! Έτσι λοιπόν δεν θα πρέπει να περιμένουμε σώνει και καλά κάτι εντυπωσιακό την περίοδο που σχηματίζεται αυτό το «κρυφό» ταυ-τετράγωνο (πρακτικά τις επόμενες 30 ημέρες). Μέχρι την deadline του φθινοπώρου του 2013 είναι όλα ανοικτά...»

Εξετάζοντας πια συγκεκριμένα τις ουράνιες επιρροές στον γενέθλιο χάρτη της Αιγύπτου, το πρώτο που γίνεται φανερό είναι ότι από τα δύο ωροσκόπια που προτείνονται -ένα για τις 18/6/1953 κι άλλο ένα προγενέστερο για τις 15/3/1922 (10:00 Κάιρο), το δεύτερο είναι πολύ πιο λειτουργικό.

egypt 2

Σε αυτόν τον «ίδιο-συναστριακό» χάρτη της χώρας (οι τροπικές θέσεις είναι στον εσωτερικό κύκλο, ενώ οι αστρικές στον εξωτερικό) μπορεί κανείς να παρατηρήσει έναν «κρυφό σταυρό» που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη (Τοξότης, 7ος οίκος), τον Ουρανό (Ιχθύες, 10ος οίκος) τον αστρικό Κρόνο στην Παρθένο και τον επίσης αστρικό Πλούτωνα στους Διδύμους. Αυτή είναι και η «μαγιά» της πολυτάραχης Ιστορίας της σύγχρονης Αιγύπτου και βέβαια δεν είναι τυχαίο ότι το σχήμα Κρόνος-Ουρανός-Πλούτωνας είναι παρόν τόσο στον γενέθλιο χάρτη της Αιγύπτου όσο και στον «τρέχοντα» ουρανό, έχουμε δηλαδή μια επανάληψη του ίδιου θέματος.
Ωστόσο η πιο καθοριστική ένδειξη, που παράλληλα συνιστά και μια αδιάψευστη απόδειξη της λειτουργικότητας του συγκεκριμένου ωροσκοπίου, έρχεται από το Ηλιακό τόξο, όπου ο «προχωρημένος» Άρης βρίσκεται σήμερα στις 10 και 25΄ των Ιχθύων, ακριβώς επάνω στον γενέθλιο Ουρανό του 10ου οίκου (εξουσία). Αν δεν «είναι» αυτό ανατροπή και πραξικόπημα, τότε τι άλλο μπορεί να είναι;

Όσο για το μέλλον της Αιγύπτου, έχω λόγους να πιστεύω ότι προδιαγράφεται όπως ακριβώς επισημαίνω στο επίσης «προφητικό» περυσινό άρθρο για τις συνέπειες της διέλευσης του Κρόνου από το Σκορπιό (Ο Κρόνος στο Σκορπιό: Αλλαγή φρουράς).

«Σε πορεία ανόδου, θα βρεθεί η Αίγυπτος, που δείχνει ικανή να αποκαταστήσει μέρος της παλαιάς ισχύος της. Για να γίνει αυτό βέβαια, προϋπόθεση είναι η άνοδος στην εξουσία ενός νέου ηγέτη.»


Διαβάστε επίσης:

Αίγυπτος: Πανηγυρισμοί και φόβοι βίας μετά την ανατροπή Μόρσι

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved