Αφιερωμένο στην Ημέρα του Πατέρα το doodle της Google

Το καλύτερο δωρο: Ζεστές γλυκιές αγκαλιές.

Αφιερωμένο στην Ημέρα του Πατέρα το doodle της Google

Η γιορτή του Πατέρα!

Πολύ πιθανόν να έχετε προνοήσει τι δώρο θα κάνετε σήμερα στον πατέρα σας ή κάποιο άλλο πρόσωπο. Προτείνονται δώρα σε απλές και λιτές γραμμές που μπορεί να είναι χρήσιμα, να εξυπηρετούν στην οργάνωση, να σχετίζονται με νοητικές ασχολίες ή να συγκαταλέγονται στα είδη ατομικής καθαριότητας και φροντίδας (σαπούνια, φυτικά καλλυντικά, αφροί ξυρίσματος). Καλοδεχούμενα επίσης θα είναι κι όσα σχετίζονται με υγεία, δίαιτα, διατροφή και προσεγμένη εμφάνιση.


Το καλύτερο δωρο: Ζεστές γλυκιές αγκαλιές.

mpampas300

Ημέρα του πατέρα ή Γιορτή του πατέρα είναι η ετήσια κινητή εορτή που γιορτάζεται παγκοσμίως κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, αν και σε ορισμένες χώρες η ημερομηνία μπορεί να διαφέρει.

Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα καθιερώθηκε στις 19 Ιουνίου 1910. Η καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας του Πατέρα οφείλεται στην Αμερικανίδα Σονόρα Σμαρτ Ντοντ, που θέλησε να τιμήσει τους πατεράδες όλου του κόσμου με μια γιορτή ανάλογη με την Ημέρα της Μητέρας.
Η Ντοντ ήθελε να τιμήσει τον πατέρα της Γουίλιαμ Τζάκσον Σμαρτ, βετεράνο του Αμερικανικού Εμφυλίου, που ανέθρεψε μόνος του τα 6 παιδιά της οικογένειας.

Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα πρωτογιορτάστηκε στις 19 Ιουνίου 1910 και έκτοτε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:

Το είδος του πατέρα που χρειαζόμαστε ανάλογα με το ζώδιό μας!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved