ΕΡΤ: Δείτε LIVE STREAMING το πρόγραμμα των απεργών

Συνεχίζεται ζωντανά η έκτακτη ενημέρωση στο κρατικό κανάλι παρόλο το κλεισιμο της ΕΡΤ.

ΕΡΤ: Δείτε LIVE STREAMING το πρόγραμμα των απεργών

Κατάσταση πολιορκίας θυμίζει η κατάσταση στην ΕΡΤ, καθώς όλοι στρέφονται στο ίντερνετ και αναζητούν το link για να παρακολουθήσουν live streaming το σήμα της ΕΡΤ διαδικτυακά, αλλά και της ERT World.

Σήμερα από τις 11.00 το πρωί, συγκεντρώθηκαν έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ συνδικαλιστικές οργανώσεις και απλοί πολίτες, σε μια πρωτοφανή διαμαρτυρία για το «λουκέτο» των καναλιών της δημόσιας τηλεόρασης.

Η λεωφόρος Μεσογείων ήταν κλειστή από το ύψος του Νομισματοκοπείου στην άνοδο μέχρι τη γέφυρα του Σταυρού, και στην κάθοδο από τον Σταυρό μέχρι την πλατεία Αγίας Παρασκευής, αφού η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προκήρυξαν 24ωρη απεργία και συγκεντρώθηκαν στο κτίριο της ΕΡΤ!

Από χθες, πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ όλης της Ελλάδας, ενώ η ΕΣΗΕΑ έχει προκηρύξει 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 12 Ιουνίου.

To Astrology.gr δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες τους να παρακολουθούν ζωντανά το πρόγραμμα των απεργών της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.

Διαβάστε επίσης στο Astrology.gr:

Το κλείσιμο της ΕΡΤ: Εδώ Αλληλεγγύη!

«Λουκέτο» στην ΕΡΤ: Επιβεβαιώθηκαν όλες οι προβλέψεις του Astrology.gr!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved