Ντόρα Μπακογιάννη: από την οδύνη της 17ης Νοέμβρη στην επανάσταση της 21ης Νοέμβρη

Χθες, στις 21/11/2010, η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε το κόμμα που είχε εξαγγείλει από καιρό
Παπασταύρου Λίντα

από τον Karl Heinz Ottinger

Μέρος Α'

Χθες, στις 21/11/2010, η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε το κόμμα που είχε εξαγγείλει από καιρό. Ενώ ήταν για 11 το πρωί η ανακοίνωση εντούτοις έγινε μετά από μια εντυπωσιακή είσοδο μια ώρα αργότερα και υπεγράφη η διακήρυξη 12:30.

Στην Γερμανία λένε πως Der Apfel fällt nicht weit vom Stamm δηλαδή κάτι αντίστοιχο με το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά. Τελικά η αποστασία είναι στο πολιτικό DNA της οικογένειας αυτής.

Η ώρα έναρξης της ομιλίας ήταν 11:59 το πρωί αλλά η υπογραφή είναι στις 12:30. Δηλαδή είναι σαν σε μια γέννα πως οι πόνοι έπιασαν στις 11:59 αλλά το νεογέννητο ήρθε στον μάταιο τούτο κόσμο στις 12:30. Έτσι και για λόγους ακριβείας πρέπει να έχουμε αυτήν ως ώρα γέννησης

Η μοίρα που βγαίνει ο ωροσκόπος είναι η 16η άρα μοίρα με ιδιότητες Ταύρου. Το ζώδιο του Ταύρου έχει θέση εδώ στον 3ο οίκο που δείχνει ένα κόμμα ακλόνητες (φαινομενικά) πεποιθήσεις. Εντός του 3ου οίκου (επικοινωνία- επαφές -περίγυρος) είναι η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα. Αυτό που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα είναι ο Ποσειδώνας στον 1ο οίκο σε τετράγωνο με τον Ήλιο όπου δημιουργεί ένα ΤΑΥ που θα βγάλει αρκετές εντάσεις , πάντα όμως με το βελούδινο χάδι του Ποσειδώνα. Προφανώς κάτι δεν πάει και τόσο καλά. Η 16η μοίρα δεν είναι τόσο καλή μιας και φέρνει ιδιαίτερες δοκιμασίες και οικονομικά ζητήματα.

Δεν θα ασχοληθώ άλλο με την Κλασσική μιας και θεωρό πως υπάρχουν άλλοι συνεργάτες του astrology.gr που την πραγματεύονται καλύτερα για αυτό ας περάσουμε στα της Uranian.

Νομίζω πως το πρέπον θα είναι να δω το τι σκέπτεται η Αρχηγός του κόμματος. Θα καταφύγουμε στο ευαίσθητο σημείο ΗΛΙΟΣ/KRONOS=ARIES POINT = ΚΡΟΝΟΣ/ZEUS = ZEUS / VULCANUS και μας δίνει ως ερμηνεία: Ο σκοπός του αρχηγού (του κόμματος, δηλαδή η Ντόρα)= Η χρήση της ισχύος και της δύναμης. Μεγάλος Πόλεμος. Εξαναγκασμός στην εργασία κάποιου. Αλλαγή έδρας και μετασχηματισμός

Ερμηνεία: Δείχνει πως αποσκοπεί να χρησιμοποιήσει την οποία ισχύ της για να δημιουργήσει ένα πολιτικό πόλεμο και εξαναγκάσει κάποιους σε συνεργασίες. Η αλλαγή έδρας εξυπακούεται πως πραγματοποιήθηκε με την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα.


Ο λόγος του κόμματος (επικοινωνία): ARIES POINT/POSEIDON= HADES/POSEIDON= ASC/ JUPITER: Δογματικός. Ξεχνώντας πράγματα του παρελθόντος. Ο άξονας της ηλιθιότητας και της πνευματικής ανεπάρκειας. Κάνοντας νέες επαφές. H Τύχη έρχεται μέσα από τους άλλους.

Αποκωδικοποίηση: Προφανώς το ότι είναι δογματικό το κόμμα και οτι επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την τύχη ή την ατυχία σε μια δημοκρατική διακυβέρνηση κοινής αποδοχής φαίνεται. Επίσης φαίνεται και το target group των ψηφοφόρων της....

ASC/MC=ZEUS/KRONOS=ΚΡΟΝΟΣ/VULCANUS: Ισχυρή δημιουργία. Πολιτική. Ανώτερα εκτελεστική δύναμη. Κρατική ισχύ.

ΗΛΙΟΣ/ΣΕΛΗΝΗ= ΗΛΙΟΣ/ADMETOS=ΗΛΙΟΣ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ=ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΟΥΡΑΝΟΣ =ΟΥΡΑΝΟΣ/APOLLON: Συντηρητισμός. Τα δεκανίκια. Τα σώματα και τα αντικείμενα που χρίζουν υπο-στηριξης. Πατρίδα. Η αποσύνθεση. Ξαφνικές σχέσεις . Επιτεύγματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες.
Αποκωδικοποίηση:Η γνώμη μου είναι πως το κόμμα αυτό είναι ουσιαστικά ένα συμπλήρωμα-στήριξή στο πολιτικό κατεστημένο. Μέσα από μια κατάσταση πολιτικής αποσυνθέσεως να εκμεταλλευτεί την κατάσταση.

ASC=ΕΡΜΗΣ/ZEUS: Παίζοντας ρόλο μέσω του λόγου. Δίδοντας και λαμβάνοντας απαντήσεις.

KRONOS= ASC/ADMETOS= ASC/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Θέλοντας την μερίδα του λέοντος. Οδηγώντας την ζωή σε απομόνωση. Επαφές με άτομα “περίεργα”. Μην δεχόμενος πως το κράτος εξαπατά. Το μυαλό σε μια στημένη πλεκτάνη (κομπίνα)

Αποκωδικοποίηση: Ουσιαστικά καταδικάζω το μέχρι τώρα πολιτικό σύστημα για να είμαι εγώ ηγέτης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ=ΣΕΛΗΝΗ/ADMETOS: Έθνος που αντιμετωπίζει την καταστροφή και την κακοτυχία. Αβέβαιο και ζοφερό το μέλλον. Απογοήτευση -εξαπάτηση.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ= HADES/KRONOS: Το να είναι κάποιος μάρτυρας ή συνεργάτης σε ένα έγκλημα ή μια μεγάλη ζημία. Συμμετοχή (μαζί με άλλους) σε πράξεις που αντιμετωπίζονται με καχυποψία και σκεπτικισμό. Αυτός που είναι δάχτυλος πυροδοτήσεως από τρίτους. Ο Βαλτός. Ο Κατάσκοπος.

Τα πορίσματα για το ρόλο και την πορεία του κόμματος αυτού είναι δικά σας. Πάντως θα παίξει ενεργό και μεγάλο ρόλο σε αυτό που λέει και ο Κος Καρατζαφέρης στην διαχείριση της πολυκατοικίας. Την ανακαίνιση και τα κοινόχρηστα θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός.

Στο Β΄Μέρος θα σας παρουσιάσω τα πορίσματα από τη συναστρία της "Δημοκρατικής Συμμαχίας " με τα ωροσκόπια της Ελλάδας και της Νέας Δημοκρατίας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved